Marfiol Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Ło Panie,to teraz dziennie odkurzanie auta coby w oczy syf nie raził 😁
dliwski Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia Odkurzacz przenośny jest w bagażniku 😂 ale fakt, mogłyby świecić tak pomiędzy fabrycznymi a obecnym efektem, bo teraz to aż za mocno…
dliwski Opublikowano 7 Stycznia Autor Opublikowano 7 Stycznia 18 godzin temu, Dev napisał(a): Webasto zakladaj W garażu pod blokiem jest ciepło, wiec webasto akurat zbędne. Ale chodzi po głowie air ride…
Dev Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 4 godziny temu, dliwski napisał(a): W garażu pod blokiem jest ciepło, wiec webasto akurat zbędne. Malo wiesz, w nogach Śpisz.
krystianb6 Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia W dniu 5.01.2025 o 17:25, dliwski napisał(a): Ciąg dalszy wymiany oświetlenia. Tym razem płytki ledowe w nogach wymienione na bielsze i mocniejsze. Domyślnie są za mocne, ale przy ustawieniu ambiente na 50% jest akurat. Na zdjęciu można porównać nowe z prawej z fabrycznymi z lewej, a na filmie widać zakres regulacji ambiente. IMG_0193.mov 15.84 MB · 2 pobrania Podasz kolego nr lampek? 1
dliwski Opublikowano 13 Stycznia Autor Opublikowano 13 Stycznia W dniu 7.01.2025 o 19:52, Dev napisał(a): Malo wiesz, w nogach Śpisz. To pozwól mi poszerzyć wiedzę co miales na myśli? 14 godzin temu, krystianb6 napisał(a): Podasz kolego nr lampek? 4E0947415
Dev Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia 2 godziny temu, dliwski napisał(a): To pozwól mi poszerzyć wiedzę co miales na myśli? Dokładnie to, co napisałem
Rekomendowane odpowiedzi