Marfiol Opublikowano 25 Kwietnia Opublikowano 25 Kwietnia Z tym niestety nie ma reguły.. Tak jak ponoć w 1.9 na pompie nic się nie sp***doli,a mi wal peknal 😆
dliwski Opublikowano 26 Kwietnia Autor Opublikowano 26 Kwietnia W dniu 25.04.2025 o 16:04, Marfiol napisał(a): Z tym niestety nie ma reguły.. Tak jak ponoć w 1.9 na pompie nic się nie sp***doli,a mi wal peknal 😆 To ja miałem szczęście, bo przez 10 lat żadnej awarii w 1.9 TDI, przez którą nie dojechałbym do celu. Delikatne mody i regularny serwis i B5 nie generowała żadnego stresu.
dliwski Opublikowano 27 Kwietnia Autor Opublikowano 27 Kwietnia 21 godzin temu, Dev napisał(a): wiec kupiłes b8 i teraz jezdzisz na stresie tak 🙃
dliwski Opublikowano 16 Maja Autor Opublikowano 16 Maja Wpadła delikatna lotka, ale zaraz chyba wypadnie 😅 2
Hugo Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja 23 minuty temu, dliwski napisał(a): Wpadła delikatna lotka, ale zaraz chyba wypadnie 😅 Co z nią nie tak? Jest git
Dev Opublikowano 16 Maja Opublikowano 16 Maja wyglada jak wydepilowana brew u jakiejs osiedlowej labadziary 4
dliwski Opublikowano 16 Maja Autor Opublikowano 16 Maja 2 godziny temu, Dev napisał(a): wyglada jak wydepilowana brew u jakiejs osiedlowej labadziary Kurde, mam podobne odczucia 🤣
dliwski Opublikowano Niedziela o 12:49 Autor Opublikowano Niedziela o 12:49 A tak z innej beczki - macie doświadczenie w dorabianiu kluczyka? Domyślam się, że keylessa byle kto nie zrobi.
dliwski Opublikowano Poniedziałek o 12:22 Autor Opublikowano Poniedziałek o 12:22 20 godzin temu, Dev napisał(a): ASO ASO w Warszawie oferuje kluczyk bez kodowania, czyli bezużyteczny. Kodują tylko dla modeli z EU.
Dev Opublikowano Poniedziałek o 16:27 Opublikowano Poniedziałek o 16:27 u nas nie ma zadnego problemu w ASO z kluczykami do jUeSa przeciez dopisuje sie je jak kazdy kluczyk audi, wszystko online
dliwski Opublikowano Poniedziałek o 16:44 Autor Opublikowano Poniedziałek o 16:44 17 minut temu, Dev napisał(a): u nas nie ma zadnego problemu w ASO z kluczykami do jUeSa przeciez dopisuje sie je jak kazdy kluczyk audi, wszystko online A podałbyś namiary? To z ciekawości ich wypytam co i jak
Dev Opublikowano Poniedziałek o 21:41 Opublikowano Poniedziałek o 21:41 (edytowane) A co chcesz pytać ? Zamawiasz sobie kluczyk po VINie, czekasz 2 tygodnie na odbiór i umawiasz się na dopisanie. Tutaj nie ma żadnej filozofii, robie tak za każdym razem jak przyjedzie z USA jakieś ałdi czy inny fałwej Edytowane Poniedziałek o 21:43 przez Dev
dliwski Opublikowano Wtorek o 08:32 Autor Opublikowano Wtorek o 08:32 10 godzin temu, Dev napisał(a): A co chcesz pytać ? Zamawiasz sobie kluczyk po VINie, czekasz 2 tygodnie na odbiór i umawiasz się na dopisanie. Tutaj nie ma żadnej filozofii, robie tak za każdym razem jak przyjedzie z USA jakieś ałdi czy inny fałwej Dzwoniłem do dwóch ASO w Warszawie i powiedzieli, że to niemożliwe, dlatego chętnie zapytam w innym o co chodzi.
Marfiol Opublikowano Wtorek o 09:03 Opublikowano Wtorek o 09:03 Bez problemu dorobisz poza ASO. Popatrz sobie w okolicy jakieś warsztaty typowo zajmujące się elektronika w vagach.
Dev Opublikowano Wtorek o 11:30 Opublikowano Wtorek o 11:30 14 godzin temu, dliwski napisał(a): Dzwoniłem do dwóch ASO w Warszawie i powiedzieli, że to niemożliwe, dlatego chętnie zapytam w innym o co chodzi. 14 godzin temu, Marfiol napisał(a): Bez problemu dorobisz poza ASO. Popatrz sobie w okolicy jakieś warsztaty typowo zajmujące się elektronika w vagach. I wyfrunie Ci key-less, powodzenia
dliwski Opublikowano Wtorek o 12:57 Autor Opublikowano Wtorek o 12:57 Godzinę temu, Dev napisał(a): Rozmowa z tobą to czysta przyjemność 🤦♂️ 1
Rekomendowane odpowiedzi