Ivanek Opublikowano wczoraj o 11:02 Autor Opublikowano wczoraj o 11:02 (edytowane) Godzinę temu, A4b6quattro napisał(a): A te odpływy przy podszybiu gdzie aku to drożne ? Tam nie ma tych gumek już ktoś wyjął, teraz patrzę do wentylatora dmuchawy i w środku jest woda. Pianka pod filtrem kabinowym jest mokra Misja silikon na podstawę filtra kabinowego Edytowane wczoraj o 12:00 przez Ivanek
Ivanek Opublikowano 22 godziny temu Autor Opublikowano 22 godziny temu W międzyczasie zrobiłem uchwyty na zakupy, mam w b6 i brakowało tu
Ivanek Opublikowano 18 godzin temu Autor Opublikowano 18 godzin temu 9 minut temu, Gorczyk napisał(a): To tamtędy leci woda tak? No widziałem jak kapało, wyjąłem nawet wentylator, wyjąłem z niego liścia i był też mokry. Kanapa schnie w domu, samochód też farelka była 32 stopnie w środku, jutro chyba składam. Silikon schnie.
Gorczyk Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Dobrze, że coś znalazłeś. To jak to uszczelnisz to może zrob jeszcze próbę na myjce.
Ivanek Opublikowano 16 godzin temu Autor Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 14 godzin temu, Gorczyk napisał(a): Dobrze, że coś znalazłeś. To jak to uszczelnisz to może zrob jeszcze próbę na myjce. Nie trzeba myjni, wystarczy wodą tam chlapnąć i będzie wiadomo, a że schowek mam zdjęty to jest bardzo łatwo to zweryfikować, zapłon włączyć i klimatronik ustawić na temperaturę low, wtedy otwiera się klapka nad wentylatorem dmuchawy i widać idealnie spód filtra i czy jest woda czy nie. 5 postów wyżej na zdjęciu widać to miejsce, jak załączyłem wentylator to normalnie ta woda prawie ciurkiem leciała. Teraz przynajmniej w aucie octem pachnie a nie stęchlizną 😆 Edytowane 2 godziny temu przez Ivanek 1
Rekomendowane odpowiedzi