dawid9785 Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca (edytowane) Witam. Jakieś 3 lata temu kupiłem Audi z nie działającym zamykaniem drzwi z pilota. Dopiero teraz chciałem to zrobić jak powinno być i żadnego z obu pilotów nie mogę zaprogramować Vcds-em. Postanowiłem kupić nowy do zaprogramowania i niestety nie mogę znaleźć odpowiedniego ponieważ na obu jest nr. 8E0 837 220 bez żadnej litery na końcu. Niestety wszystkie piloty które udało mi się znaleźć miały zawsze literę na końcu. Czy znając numer MK będę mógł dobrać jakiś z dostępnych pilotów? EDIT: Piloty pracują na częstotliwości 433MHz Edytowane 30 Lipca przez dawid9785
A4b6quattro Opublikowano 30 Lipca Opublikowano 30 Lipca Do b6 z b7pasuje Q lub K,moze z tych spróbuj 😉 Może coś pomoze⤵️
dawid9785 Opublikowano 30 Lipca Autor Opublikowano 30 Lipca ` 4 godziny temu, A4b6quattro napisał(a): Do b6 z b7pasuje Q lub K,moze z tych spróbuj 😉 Może coś pomoze⤵️ robiłem wyżej wymienionymi sposobami i bez skutecznie. Niby vcds-em kasowałem zapisane piloty...
dawid9785 Opublikowano 2 Września Autor Opublikowano 2 Września jak mogę sprawdzić jaki mam chip w kluczyku 8e lub id48?
Rekomendowane odpowiedzi