Ader Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Witam chciałbym zapytać bardziej obeznanych ludzi od siebie otóż mam do wymiany obie lampy w klapie bagażnika ponieważ ktoś mi je potłukł. Lampy są z pływającymi kierunkowskazami oraz ledami i teraz tak moja prawa lampa ma oznaczenie 8W9.945.094 na allegro znalazłem lampę tylko z oznaczniem 8W9.945.094D. koleś który to sprzedaje twierdzi że numer musi być identyczny żeby to pasowało. Jak to jest i czym to się różni? Ze zdjęcia na allegro też widać że to lampa ledowa. Dziękuję za odpowiedzi
RaThek Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Ta z literką D to ta sama opcja co Twoja tylko w montażu od 29-05-2017. Czy będzie działać? Prawdopodobnie może być problem bo Twój numer nie zamienia się na nowszą z literką D.
Muskel1 Opublikowano 31 Lipca Opublikowano 31 Lipca Nie ma czegoś takiego jak tylne lampy matrix. Funkcja matrix to "wycinanie"pojazdów z wiązki światła i dotyczy tylko przednich lamp.
Ader Opublikowano 31 Lipca Autor Opublikowano 31 Lipca 1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a): Nie ma czegoś takiego jak tylne lampy matrix. Funkcja matrix to "wycinanie"pojazdów z wiązki światła i dotyczy tylko przednich lamp. Wporzadku masz rację miałem na myśli po prostu kierunkowskaz dynamiczny plus led
Ader Opublikowano 31 Lipca Autor Opublikowano 31 Lipca 1 godzinę temu, RaThek napisał(a): Ta z literką D to ta sama opcja co Twoja tylko w montażu od 29-05-2017. Czy będzie działać? Prawdopodobnie może być problem bo Twój numer nie zamienia się na nowszą z literką D. Czyli gościu wychodzi na to że ma rację że numer na lampach musi się zgadzać żeby działały?
dekiel 13 Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia Zapytaj w ASO , że masz takie lampy o takim numerze i jakie oni proponują , to się upewnisz.
RaThek Opublikowano 1 Sierpnia Opublikowano 1 Sierpnia 13 godzin temu, Ader napisał(a): Czyli gościu wychodzi na to że ma rację że numer na lampach musi się zgadzać żeby działały? W tym konkretnym przypadku nie ma zamiennika co nie przesądza że te z D nie będą działać. Niestety na podstawie katalogu nikt Ci tego nie powie a w ASO na pewno powiedzą że nie będą pasować tym bardziej że te bez D są dostępne w ASO na tą chwilę. Spytaj gościa który to sprzedaje czy może podłączał te z D w aucie gdzie były bez D i czy nie działały że twierdzi że musi być taki sam numer. Jeżeli opiera się tylko na katalogu to możesz spróbować je podłączyć u siebie to się dowiesz. Zawsze możesz zwrócić w ciągu 14 dni.
Rekomendowane odpowiedzi