CloudiestWall90 Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Witam. Pacjent to Audi A4B7 3.0tdi BKN Piszę z prośbą bo może ktoś będzie wiedział przyszedłem rano do samochodu pod samochodem Kałuża pomyślałem że może jakiś płyn ma ubytek odkręciłem Korek od płynu chłodzącego i płynu chłodzącego miałem po sam Korek dużo za dużo. Może ktoś się orientuje co może być przyczyną. Zaznaczam że poziom płynu Chłodniczego zawsze był między minimum a maksimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prze.mo Opublikowano 2 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Masz spryskiwacze lamp? Czasem jeżeli długo się nie używa i psiknie to lubi puścić. Płyn do spryskiwaczy ma słony smak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CloudiestWall90 Opublikowano 2 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia Nie mam spryskiwania lamp. To nie jest płyn do spryskiwaczy napewno. Tutaj ewidentnie jest problem z płynem chłodniczym. Nigdy wcześniej nie zauważyłem żebym miał taki stan w zbiorniczku. Plus ta plama pod samochodem która wyciekła tym zaworkiem wyrównującym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi