Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Czy beda pasowac lusterka chrom??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do Was pytanie jak myslicie czy beda pasowac do mojego autka lustereczka chrom...mi sie wydaje ze czegos tu jeszcze brakuje i wydaje mi sie ze sa to lusterka a jak Wy uwazacie??piszcie czekam :grin: i z gory dziex :wink:

audia48.jpg

Opublikowano

lustereczka w chromie jak najbardziej...ale z tym grilem cos bym zrobil.nie podoba mi sie :evil: ..najlepiej zmienil na standard albo RS4

Opublikowano

Ladny audik, mozesz spokojnie dodac lusterka w ciemnych kolorach zawsze ladnie wyglada, a masz chromy na bokach auta?? tez fajnie by pasowaly :grin:

Racja gril zmien na model 99 z grubszym chromem

Opublikowano

grill jest ok, ale potrzebujesz wlasnie wiecej chromu. wg mnie do A4 pasuja listwy wokol szyb, ladne, jasne felgi (a moze wlasnie chrom? :twisted: ), dobrze wypolerowany wydech i oczywiscie lusterka (jak najbardziej!).

Opublikowano
wg mnie do A4 pasuja listwy wokol szyb, ladne, jasne felgi (a moze wlasnie chrom? :twisted: )

to tak....

ale co do grila :evil: no moze w realu ladnie wyglada :roll:

Opublikowano

No brakuje grilla ;) I wtedy lusterka .

Opublikowano

Co Wy sie czepiacie tego grilla tak :grin: on w rzeczywistosci bardzo ładnie sie prezentuje :smile: naprawde zreszta zrobie nie dlugo zdjecia z cyfrowki to zobaczycie :grin: chromy do okola szyb sa jak mi sie uda to pokaze Wam zdjecie z boku :grin: ale lusterka chrom musze zrobic :grin::grin: jeszcze jedno do grilu ten standardowy mi sie nie za bardzo podoba :neutral: ten co mam jest miodzio :grin:

Opublikowano

to ja wrzuce ta fote Twojego autka z boku

audia4127ra.jpg

Opublikowano

No chromow to dokladnie nie widac .... Musisz cyfrowka . Baldie a Ty co zmieniles "nick" ?? Why ? :twisted:

Opublikowano
Baldie a Ty co zmieniles "nick" ?? Why ? :twisted:

Zmieniłem Mu , bo zorientował się , że jest czarny :lol:

Opublikowano
Zmieniłem Mu , bo zorientował się , że jest czarny

Ha ha ha , dobre :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
Zmieniłem Mu , bo zorientował się , że jest czarny :lol:

tylko zeby teraz nie bylo, ze bialy czarnemu wilkiem :D