Szewczenko7 Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 Mam do Was pytanie jak myslicie czy beda pasowac do mojego autka lustereczka chrom...mi sie wydaje ze czegos tu jeszcze brakuje i wydaje mi sie ze sa to lusterka a jak Wy uwazacie??piszcie czekam i z gory dziex
Gość Murzyn Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 lustereczka w chromie jak najbardziej...ale z tym grilem cos bym zrobil.nie podoba mi sie ..najlepiej zmienil na standard albo RS4
Krzychu88 Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 Ladny audik, mozesz spokojnie dodac lusterka w ciemnych kolorach zawsze ladnie wyglada, a masz chromy na bokach auta?? tez fajnie by pasowaly Racja gril zmien na model 99 z grubszym chromem
pet3r Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 grill jest ok, ale potrzebujesz wlasnie wiecej chromu. wg mnie do A4 pasuja listwy wokol szyb, ladne, jasne felgi (a moze wlasnie chrom? :twisted: ), dobrze wypolerowany wydech i oczywiscie lusterka (jak najbardziej!).
Gość Murzyn Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 wg mnie do A4 pasuja listwy wokol szyb, ladne, jasne felgi (a moze wlasnie chrom? :twisted: ) to tak.... ale co do grila no moze w realu ladnie wyglada :roll:
Szewczenko7 Opublikowano 29 Maja 2006 Autor Opublikowano 29 Maja 2006 Co Wy sie czepiacie tego grilla tak on w rzeczywistosci bardzo ładnie sie prezentuje :smile: naprawde zreszta zrobie nie dlugo zdjecia z cyfrowki to zobaczycie chromy do okola szyb sa jak mi sie uda to pokaze Wam zdjecie z boku ale lusterka chrom musze zrobic jeszcze jedno do grilu ten standardowy mi sie nie za bardzo podoba :neutral: ten co mam jest miodzio
Gość Murzyn Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 to ja wrzuce ta fote Twojego autka z boku
wojtas-audi Opublikowano 29 Maja 2006 Opublikowano 29 Maja 2006 No chromow to dokladnie nie widac .... Musisz cyfrowka . Baldie a Ty co zmieniles "nick" ?? Why ? :twisted:
Hugo Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 Baldie a Ty co zmieniles "nick" ?? Why ? :twisted: Zmieniłem Mu , bo zorientował się , że jest czarny
wojtas-audi Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 Zmieniłem Mu , bo zorientował się , że jest czarny Ha ha ha , dobre :mrgreen: :mrgreen:
Gość Murzyn Opublikowano 30 Maja 2006 Opublikowano 30 Maja 2006 Zmieniłem Mu , bo zorientował się , że jest czarny tylko zeby teraz nie bylo, ze bialy czarnemu wilkiem
Rekomendowane odpowiedzi