Silver3833 Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Witam tak jak w temacie macie jakiś sprawdzony środek aby to wyczyścić i rozpuścić ten nagar ??? Z góry dziękuję za każdą sugestię co do środka 👍 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaThek Opublikowano 17 Sierpnia Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia Xenum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silver3833 Opublikowano 17 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia (edytowane) Dzięki chodzi mi o to że fizycznie dolot będę sciągał i czym go najlepiej wyczyścić żeby jak najmniej było skrobania i drapania 😅 Tak samo zawory bo jak ściągnę dolot będzię dobry dostęp żeby to zrobić 😁 Gdzieś na kanale youtube zobaczyłem że bardzo dobrze czysci mr. muscle onve cleaner ciekawy jestem czy ktoś u nas próbował tym czyścić 😅 U mnie wleciał tech2000 zobaczymy jak to działa w tym tygodniu 😁 ściąganie pokrywy zaworów bo wymiana odmy , wymiana świec żarowych czyszczenie dolotu po 300 tyś🤣 Edytowane 17 Sierpnia przez Silver3833 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi