Monti Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września (edytowane) Cześć, Passat 2017 rok lampy jak na zdjęciu, autko ma problem z lampą od strony pasażera. Przy włączonym zapłonie wszystko jest w porządku, cuda dzieją się po odpaleniu silnika. Gaśnie led od świateł dziennych i sporadycznie przy włączeniu kierunkowskazu gaśnie cała lampa. @Muskel1 wrzuciłem cały skan, może uda Ci się pomóc. Wrzucam zdjęcie lampy i jego modułu. Dziękuję. passat.txt Edytowane 7 Września przez Monti
Muskel1 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września (edytowane) Najprawdopodobniej sterownik do DRL i kierunkowskazu się pożegnał. Zamień sterownik stronami i sprawdź czy problem powędruje na drugą stronę. Edytowane 7 Września przez Muskel1
Monti Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września 10 minut temu, Muskel1 napisał(a): Najprawdopodobniej sterownik do DRL i kierunkowskazu się pożegnał. Zamień sterownik stronami i sprawdź czy problem powędruje na drugą stronę. Mam jeszcze taki sterwonik, nie beda zamienne nie?
Muskel1 Opublikowano 7 Września Opublikowano 7 Września Sterownik do DRL to 4G0907697F, pierwsz zdjęcie Twojego postu.
Monti Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września (edytowane) 46 minut temu, Muskel1 napisał(a): Sterownik do DRL to 4G0907697F, pierwsz zdjęcie Twojego postu. Zamieniłem sterowniki i sytuacja taka sama. W dalszym ciągu ta sama lampa. pelny skan po skasowaniu bledow passat po zmianie.txt Edytowane 7 Września przez Monti
Monti Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września (edytowane) 3 minuty temu, Muskel1 napisał(a): Więc możliwe, że to lampa. Jest kuzwa tak.. wlaczysz na pozycju 0 i po uruchomieniu silnika gasnie led. Na pozycji 0 wlaczysz kierunek prawo lewo i sie led zalaczy i dziala do nastnego zgaszenia silnika.. Jak go odpalisz na wlaczonych mijania to sie nie uruchomi. Bledow zero... Edytowane 7 Września przez Monti
Rozwiązanie Muskel1 Opublikowano 7 Września Rozwiązanie Opublikowano 7 Września (edytowane) Można by jeszcze zamienić lampy stronami aby wykluczyć błąd/uszkodzenie wiązki/wtyczki. Edytowane 7 Września przez Muskel1
Monti Opublikowano 7 Września Autor Opublikowano 7 Września 16 minut temu, Muskel1 napisał(a): Można by jeszcze zamienić lampy stronami aby wykluczyć błąd/uszkodzenie wiązki/wtyczki. Właśnie miałem pisać czy jest to możliwe. Przełożyłem i zgasła więc 99% uszkodzona lampa. Bardzo dziękuję za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi