Opublikowano 8 Maja 20251 r W dniu 7.05.2025 o 09:08, NervaR napisał(a): Bedzie niżej ?Wrzucam gwint AP ? Dołóż i kup coś sensowniejszego. AP różnie siada i z czasem skrzypi jao stary tapczan. Kup lepiej Eibacha. Niebo lepszy
Opublikowano 9 Maja 20251 r Autor Hmm to jest chyba najtrudniejszy wybór w życiu ? Wybór padł na AP bo jest to bardzo miękki gwint, agresywnych spasów nie będzie i zależy mi na komforcie mimo wszystko. Myślałem jeszcze nad ST regulowanym, ale cena dużo wyższa 14 godzin temu, kamelus_ napisał(a): Dołóż i kup coś sensowniejszego. AP różnie siada i z czasem skrzypi jao stary tapczan. Kup lepiej Eibacha. Niebo lepszy
Opublikowano 9 Maja 20251 r 1 godzinę temu, NervaR napisał(a): Hmm to jest chyba najtrudniejszy wybór w życiu ? Wybór padł na AP bo jest to bardzo miękki gwint, agresywnych spasów nie będzie i zależy mi na komforcie mimo wszystko. Myślałem jeszcze nad ST regulowanym, ale cena dużo wyższa Eibach i KW też mega komfortowy
Opublikowano 9 Maja 20251 r Autor 6 godzin temu, kamelus_ napisał(a): Eibach i KW też mega komfortowy Dobra namówiłeś Biorę ST z regulacją twardości, to samo co KW v2 tylko bez Inoxa
Opublikowano 10 Maja 20251 r Eeee ładnie panie ? tylko niżej, zdecydowanie niżej i oponkę czarnidłem smaruj, fajny efekt będzie
Opublikowano 11 Maja 20251 r Autor Mały spocik z przyjacielem @lewiatan1989 ? Messenger_creation_FEE58830-9414-48B3-8BED-F0A54CD6FA5F.mp4
Opublikowano 13 Maja 20251 r 42 minuty temu, Gorczyk napisał(a): Jakiej firmy zamówiłeś? Pisał, że ST.
Opublikowano 13 Maja 20251 r Będę w Lipcu w Lęborku to muszę podjechać i zobaczyć na żywo. @lewiatan1989 jego auto już widziałem w BT. Ale wtopa teraz patrzę, że twoje też było. Edytowane 13 Maja 20251 r przez Rob@k
Opublikowano 14 Maja 20251 r 14 godzin temu, Rob@k napisał(a): Będę w Lipcu w Lęborku to muszę podjechać i zobaczyć na żywo. @lewiatan1989 jego auto już widziałem w BT. Ale wtopa teraz patrzę, że twoje też było. Przyjechał kozą na zimówkach, to mogłeś nie zauważyć ze było ? Ale nowy setup robi robotę, muszę też na żywo zobaczyć...
Opublikowano 14 Maja 20251 r 12 minut temu, MaTeo85 napisał(a): Przyjechał kozą na zimówkach, to mogłeś nie zauważyć ze było ? Całkiem możliwe, w sumie coś tam wystawało z pod śniegu . Do lipca będzie na dole.
Opublikowano 14 Maja 20251 r Autor 17 godzin temu, Gorczyk napisał(a): Jakiej firmy zamówiłeś? St z regulacją twardości, odpowiednik kw v2 Spoko chłopaki na razie nie było na co patrzeć za bardzo. Dobra seria z akebono, ale pomału to się zmienia ? Edytowane 14 Maja 20251 r przez NervaR
Opublikowano 12 Czerwca 20251 r Autor Update 1 posta Czekam na gwint jeszcze miesiąc ... I niestety auto szersze niż myślałem @lewiatan1989 ma aerograf to podziałamy, a jak będzie dalej lipa to pomaluję na nowo po sezonie. Na razie podpicowane markerem olejowym i jak ktoś nie wie to nie widać ( niestety ja wiem ) Edytowane 23 Czerwca 20251 r przez NervaR
Opublikowano 28 Czerwca 20251 r Autor Niespodzianka, dostałem szybciej 😁 Nocka w garażu spędzona i ... Ustawiony dość nisko. Jest sztywniej ale elegancko wybiera nierówności. Twardość ustawiłem na 1/3 regulacji. Dystanse 10/15. Teraz to wygląda jak powinno Edytowane 28 Czerwca 20251 r przez NervaR