Opublikowano 15 Lipca15 Lip Autor Auto ma się dobrze, śmiga elegancko 🙂 Na blacie za chwilę pęknie 100k.Ostatnio wleciało:Lustra full opcja ze składaniem + szkła EU ( wreszcie coś widzę 🤣 ) Auto HoldDekory Black PianoDyfuzor ECS TUNINGLotka ECS TUNINGOczywiście brakuje z tyłu wyrzutni rakiet 😂 Jestem po pomiarach i montujemy wydech aktywny ze sportowym katem w sierpniu, a we wrześniu jak skompletuje wszystkie graty: cewki, świece, zawór DV+, odma, wyczyszczę dolot i zamontuje intercooler, auto poleci na program silnika i skrzyni. Mam nadzieje że 3 z przodu wleci na wykresie 😎Wielkie podziękowania dla @lewiatan1989 bez niego wszystkie mody nie byłyby możliwe 🥰 Edytowane 15 Lipca15 Lip przez NervaR
Opublikowano 20 Września20 Wrz Autor Wydech zrobiony 🤗. Aktywny na sportowym katalizatorze.Niestety były przygody po drodze i nadal są. Jest dość duży dron, sekcja środkowa do poprawy, ale ogólnie jestem zadowolony z dźwięku.Seryjny program więc jeszcze za dużo się nie dzieje, ale drze japę odpowiednio.Filmy nie oddają tego jak to brzmi na żywo , zwłaszcza ten drugi niestety chyba kamera za nisko była . Edytowane 20 Września20 Wrz przez NervaR
Opublikowano 20 Września20 Wrz Ale to dobrze wygląda. Dźwięk jest już ok ale wiadomo to Ty wiesz najlepiej jaki ma być więc życzę Ci aby wszystko się poukładało według planu.