Szumi209 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Witam, panowie dziwna sytuacja, bardzo słabo dmuchają nawiewy, bez różnicy czy temperaturę ustawię zimną czy cieplą, gdy włączam recyrkulacje powietrza ze środka dmucha już normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Błędy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi209 Opublikowano 22 Września Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 15 minut temu, Muskel1 napisał(a): Błędy? A błąd jest silnik nastawczy klapy świeżego powietrza ale już znalazłem temat wyciągnąłem filtr i dmucha filtr kabinowy mimo że czysty chyba do wymiany bo odpalając nawiew zaczyna dmuchać i od razu zamyka klapy przestaje dmuchać po wyciągnięciu filtra jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alduric Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Może w złą stronę wsadzony filtr? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi209 Opublikowano 22 Września Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 5 godzin temu, Alduric napisał(a): Może w złą stronę wsadzony filtr? Patrzyłem strzałką do pasażera więc ok Błąd był B11AF07 silnik nastawczy klapy świeżego powietrza usterka mechaniczna po wyjęciu filtra dmucha ale teraz błąd B201000 brak nastaw podstawowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozwiązanie Alduric Opublikowano 22 Września Rozwiązanie Udostępnij Opublikowano 22 Września To zrób nastawy podstawowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi209 Opublikowano 22 Września Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 1 minutę temu, Alduric napisał(a): To zrób nastawy podstawowe. Ok , patrzę na tym autelu nawalone tego nie wiem jak się za to zabrać 😅 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 22 Września Udostępnij Opublikowano 22 Września Sterownik klimatyzacji 08->nastawy podstawowe-> nastawy podstawowe silniczków klap Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi209 Opublikowano 22 Września Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Sterownik klimatyzacji 08->nastawy podstawowe-> nastawy podstawowe silniczków klap Nastaw nie mogę zrobić bo uszkodzony silnik nastawczy a silnik chodzi jak klikam obieg to przełącza jak bez obiegu to się chowa klapka 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Sterownik klimatyzacji 08->nastawy podstawowe-> nastawy podstawowe silniczków klap Dziwne też, dmucha , wsadzam filtr dmucha zamykam pokrywę filtra i przestaje dmuchać 5 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Sterownik klimatyzacji 08->nastawy podstawowe-> nastawy podstawowe silniczków klap To nie filtr , bez filtra zamknięta pokrywa też nie dmucha albo się coś zapchało albo coś z tą klapą mimo że chodzi , może chodzić nie prawidłowo i zamykać całkiem ? Ah nie wiem silniczki obydwa chodzą teraz zamknięty filtr i dmucha czasem widzę cos mu odwala Teraz chodzą i nastawy się udały , chyba się zacina coś przeczyszcze klapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szumi209 Opublikowano 22 Września Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września Dzięki panowie za szybką pomoc, wyszło na to że coś się przycinało, poruszałem silniczkiem wyczyściłem z wierzchu klapy nastawy się w końcu udały i wszystko narazie chodzi pozdrawiam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi