Blod Cap Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Mam pytanko czy ktoś mógłby mi powiedzieć, co to może sie dziać jak wyłączam klimatyzacje to od strony schowka słychać jakiś trzask jak by mi ktoś młotkiem walną. Z góry dziekuje za sugestie
szogun0 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Klapka ci się przestawia i dlatego tak słychać.
pre_pl Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Klapka ci się przestawia i dlatego tak słychać. i jest to oczywiście Blod Cap poprawne
Gość zdeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Klapka ci się przestawia i dlatego tak słychać ale czy napewno powinno to tak głośno hałasować u mnie nic nie słychać po wyłączeniu klimy
adamq Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Może chodzi o to, gdy wyłącza się i włącza sprężarkę?? Od razu mówię, że to poprawny objaw i nie ma się co przejmować...
Blod Cap Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Może i to ma tak być że jak sie włacza to coś tam słychać ale nie tak głośno przy wyłączaniu że jak bym nie wiedział to mozna by było pomyśleć że mi kawał podwozia odleciało ;( A co do Klapka ci się przestawia i dlatego tak słychać. To teraz wiem że jest tam klapka ale chyba nie powinna tak hałasować chyba że moze sie ona tam jakoś zacinać po świętach poszperwm przy tym i jak będe wiedział dokładnie co to było to wam powiem
pre_pl Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 no być może jednak zbyt mocno coś hałasuje, jeśli tak to nie sądzę że jest to prawidłowy objaw układu... Sprężarkę i klapy słychać, ale nie wydaje mi się, że emitowałoby odłgłosy "jakby Ci coś z podwozia się miało urwać"
Rekomendowane odpowiedzi