przem8 Opublikowano 4 Stycznia Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Czemu wrzucasz zdjecia ekranu? Prosiłem o linki, które przekierują do strony gdzie będą czytelne logi. Jak to sprawia taką trudność to dołącz pliki z vcds i sobie poradzę. Nie zrobiłeś grupy 33, tylko 3 zamiast tego kilka razy... Powinno byc 2+33 na lpg i pb do 6 tys. obr. Z tego co zrobiłeś to wynika, że turbo w miarę ok. Edytowane 4 Stycznia przez przem8
Bloody_dave Opublikowano 9 Stycznia Autor Opublikowano 9 Stycznia W dniu 4.01.2025 o 07:27, przem8 napisał(a): Czujnik temperatury na zapłonie pokazał 0 stopni czyli tyle ile aktualnie jest. Po odpaleniu po 15 sekundach pokazywał 22 to normalne ? Że tak szybko?
przem8 Opublikowano 9 Stycznia Opublikowano 9 Stycznia Nie jest to normalne jeśli chodzi o czujnik g62/g2. Jeszcze napisz w którym bloku i grupie sprawdzałeś ten czujnik
Bloody_dave Opublikowano 9 Stycznia Autor Opublikowano 9 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, przem8 napisał(a): Nie jest to normalne jeśli chodzi o czujnik g62/g2. Jeszcze napisz w którym bloku i grupie sprawdzałeś ten czujnik Najpierw sprawdziłem na vcds i miał temperaturę 0 stopni taka też była na dworze. Potem chciałem zobaczyć czy może jest wypadanie zapłonu jak trzęsie autem po odpaleniu ale nie ma. Mówię sprawdzałem to może z max pół minuty i po wpisaniu grupy 004 czujnik miał 21 stopni dziwne Edytowane 9 Stycznia przez Bloody_dave
Rekomendowane odpowiedzi