Silver3833 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu Witam tak jak w temacię pomiar wartości cylindra nie ma szału lecz zobaczcię 🤪 Wartość równa na całej powierzchni ślad honowania widać więc zastanawiam się tylko nad wymianą pierścieni ☺️ Te 2 setki bo nie ustawiłem wymieru nominalnego lecz pomiar zero odchyłów zero owulaci cylindra trzyma wymiar przebieg 300 tyś Jeżeli ktoś zna wartość nominalną tuleji będę bardzo wdzięczny żeby to prawidłowo pomierzyć
Tomnik Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 4 godziny temu, Silver3833 napisał(a): zero owulaci cylindra Uśmiejesz się (jeśli potrafisz z siebie) ale : za Wikipedią(bo mógłbyś mi nie uwierzyć) - "Owulacja, jajeczkowanie (łac. ovulatio) – jeden z elementów cyklu miesiączkowego (efektem owulacji jest uwolnienie gamet żeńskich czyli komórek jajowych)." Owalizacja/Owalizacji ! Po za tym jestem dla mnie Mistrzem. Mistrzem litery "ę" Za Elsą : Wymiary tłoka i cylindra Tłok Ø mm Średnica cylindra mm Podstawowy wymiar 80,96 * 81.01 * wymiary z powłoką (grubość 0,02 mm). Powłoka ściera się. Wesołych Świąt ! Edytowane 4 godziny temu przez Tomnik
Rekomendowane odpowiedzi