kaszut Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Proszę mi powiedzieć jakie radio lepiej włożyć do Audi a4b6 RNS-E czy jakiś Android min 4GB ? (Oczywiście 2din)
Langista Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu W cenie rns-e kupisz już ładnie dopasowanego i znacznie bardziej zaawansowanego technologicznie androida. Dzisiejsze ceny rns-e to jakieś nieporozumienie.
kamil-vag Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Też jestem tego zdania co @Langista Sam zmieniłem ori jednostkę na Androida i to w sumie nie jakiegoś drogiego chińczyka i jestem zadowolony. Szereg możliwości, yanosik w autostarcie, google maps, radio internetowe itd, itp... nawet ostatnio dokupiłem mały śledź pod obd i widzę na ekranie głównym temp płyny i napięcie, także rozbudowa androida jest ogromna... Dźwięk naprawdę OK, jedyny minus na dzień dzisiejszy to FM, mam w 2 autach te androidy i z tym mogło by być lepiej, dlatego przeszedłem na radio internetowe... Przy tych radiach androida polecam odrazu kupić sobie Agama Launcher z Playstore Przykładowe zdj:
Rekomendowane odpowiedzi