Petroholic Opublikowano Poniedziałek o 21:40 Autor Opublikowano Poniedziałek o 21:40 Witamy letnie gumy... 8,5J19 ET23 i 255/40/19 na pokładzie. Felga z Q7 Wg mnie ładnie pasuje do Allroada. Niestety do małej poprawki. Felga nie siada na zacisk 356 i chwilowo musiałem zostawić dystans 15mm z przodu. Haczy ramieniem o śrubkę od blachy/sprezyny zacisku. Jutro kupię jakieś niskoprofilowe śruby m8 i zobaczymy czy wejdzie całkiem bez dystansu czy muszę dołożyć jakiś naleśnik pod spód... Na razie koło jest prawie na zero z nadkolem ale trochę przesadnie bo będzie rzygało syfem spod koła na drzwi masakrycznie... Tyl bez dystansu ideolo: Przód trochę wyje...
Petroholic Opublikowano Poniedziałek o 22:22 Autor Opublikowano Poniedziałek o 22:22 Myślałem, że komfort bardziej spadnie, a mam wrażenie, że letnie 255/40/19 jadą bardziej przyjemnie niż zimowe 245/45/18... No i index prędkości Y to w końcu nie będę się bał sprawdzić czy audi odcina na 250... Na zimie miałem 240 i jakoś tak niepewnie było sprawdzać dalej...
johnnythebest Opublikowano wczoraj o 07:26 Opublikowano wczoraj o 07:26 Chodzi mi po głowie takie B8 Allroad 3.0 🙂 Duże jest spalanie po mieście w takim silniku?
Rekomendowane odpowiedzi