Danko23 Opublikowano Niedziela o 09:17 Opublikowano Niedziela o 09:17 (edytowane) Witam, poczytałem troche o aktualizacjach softu, ale nie znalazlem nikogo kto by aktualizował taki stary jak ja mam. 1. Może ktoś powiedzieć jakie po kolei softy musze wgrywać, żeby wgrać do najnowszego? (Standardowe nagłośnienie jak i wszystko wiec powinienem normalnie moc wgrywać jeden po drugim?) 2. Czy na początku musze wgrać patcha jakiegoś? 3. Czy to "Oprogramowanie MU: 0159" też osobno trzeba aktualizować, czy to jest razem z tym softem ? 4. Czy nawigacje/mapy rownież moge odblokować i wgrać? Edytowane Niedziela o 09:18 przez Danko23
Danko23 Opublikowano Niedziela o 11:29 Autor Opublikowano Niedziela o 11:29 @Muskel1 dasz rade pomóc?
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 12:53 Opublikowano Niedziela o 12:53 3 godziny temu, Danko23 napisał(a): 1. Może ktoś powiedzieć jakie po kolei softy musze wgrywać, żeby wgrać do najnowszego? MHS2_ER_AU_K0129 -> MHS2_ER_AU_K0471 -> MHS2_ER_AU_P2035 3 godziny temu, Danko23 napisał(a): 2. Czy na początku musze wgrać patcha jakiegoś? Jednostkę patc**je się na samym końcu po wgraniu ostatniego Firmware, w tym przypadku aktywatorem Congo. 3 godziny temu, Danko23 napisał(a): 3. Czy to "Oprogramowanie MU: 0159" też osobno trzeba aktualizować, czy to jest razem z tym softem ? Wgrywa się automatycznie razem z Firmware. 3 godziny temu, Danko23 napisał(a): 4. Czy nawigacje/mapy rownież moge odblokować i wgrać? Jeżeli nie masz nawigacji, to odblokowanie jest też możliwe ale potrzebny jest do tego dodatkowo program diagnostyczny w celu zmiany kodowań. 1
Rekomendowane odpowiedzi