Drennei Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Cześć Planuje zakup a4 b9 i zastanawiam się jakie wyposażenie jest godne polecenia, oraz jak rozpoznać te wyposażenie( ale wyszło masło maślane :D) Napewno bym chciał vc- wiem jak rozpoznać oswietlenie ambiente i side assist -> Niestety nie wiem jak rozpoznać lampy powyżej xenonu -> takze nie wiem jak rozpoznać grzane siedzenia -> wiem jak rozpoznac Pomoglby ktoś jak to moge rozpoznać , oraz dodał od siebie co jest wartego uwagi >?
wuPiotrek Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu chyba były już takie tematy, ale w b9 absolutnym must have to: - lampy led (na zapalonych poznasz od razu, na zgaszonych pooglądaj ogłoszenia xenon przód ma takie specyficzne poziome kierunki a tylne lampy mają bardziej 'blady' kolor) - klima 3 strefowa - ambiente warto mieć chociaz podstawowe (białe podswietlenie, opcjonalnie są kolorowe), zmienia sporo. side assist to chyba tylko po 'okienku' w obudowie lusterka mozna poznac, na zdjeciach nie zobaczysz - jesli przedlift to warto szukac z wiekszym ekranem mmi. kazdy z vc bedzie mial wiekszy ekran, auta bez vc wystepowaly z dwoma wersjami mmi - w zasadzie to warto szukac sline wew. sline zewnetrzny duzo nie zmienia, ale wewnetrzny robi inne auto (fotele itp). oczywiscie mozna sobie to wszystko doposazyc i są auta z fajnymi fotelami bez sline ale to rzadkosc. - radary - aktywny tempomat - asystent jazdy w korku
Drennei Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu okej, super a jak moge poznać ze jest radar ? tempomat i asystent?
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu Jakiego szukasz? Przedlift czy polift bo to różnica w rozpoznawaniu.
Rekomendowane odpowiedzi