Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B9 do oceny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, Dragon7820 napisał(a):

Tak to chyba nie problem ze te 3 auta mnie interesują ale na każde inny budżet bo przecież za b8 nie dam 70tys. 

Spoko , nie mówię że to problem , szczerze skupilbym  się na b9 najmłodsza konstrukcja.  Jak kupisz z cyfrowymi zegarami i jakieś ciekawe wnętrze to będzie duża różnica w odbiorze wnętrza w porównaniu do B8 i C7. No i silniki już mało problemowe jeśli chodzi o TFSI.

Opublikowano
58 minut temu, matbruk napisał(a):

Spoko , nie mówię że to problem , szczerze skupilbym  się na b9 najmłodsza konstrukcja.  Jak kupisz z cyfrowymi zegarami i jakieś ciekawe wnętrze to będzie duża różnica w odbiorze wnętrza w porównaniu do B8 i C7. No i silniki już mało problemowe jeśli chodzi o TFSI.

No wlasnie wiem wpadła teraz 190koni benzyna i szukam opini o nim

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Odgrzeje trochę temat bo dosyć długo nie bylo mnie w pl i z tej tez przyczyny zakup poszedł na drugi plan . Ale juz jestem i dalej poszukuje b9 . Może ktoś coś powie o tej ? 

Pisałem że właścicielem auto z Niemiec przyjechało.  A ze ode mnie to prawie 400km to może ktoś doradzi ?

WWW.OTOMOTO.PL

Interesuje Cię Audi A4? Sprawdź ofertę dostępną teraz na OTOMOTO. Poznaj szczegółowe informacje o...

Opublikowano (edytowane)

Zapytaj o VIN i rozkoduj wyposażenie, bo opis się nie zgadza. Po pierwsze w opisie podaje przebieg 190 kkm, a na blacie widoczne ponad 8000 więcej. 

Po drugie brak przycisku PDC na konsoli, więc na pewno nie ma PDC z przodu. 

Po trzecie nie ma radarów, czyli ani ACC ani Audi Side Assist. Ma zwykły tempomat.

Niestety nie widać dokładnie na tych zdjęciach ale na pierwszy rzut oka wygląda mi na to, że kamery też nie ma.

Edytowane przez Muskel1
Opublikowano
1 godzinę temu, Muskel1 napisał(a):

Zapytaj o VIN i rozkoduj wyposażenie, bo opis się nie zgadza. Po pierwsze w opisie podaje przebieg 190 kkm, a na blacie widoczne ponad 8000 więcej. 

Po drugie brak przycisku PDC na konsoli, więc na pewno nie ma PDC z przodu. 

Po trzecie nie ma radarów, czyli ani ACC ani Audi Side Assist. Ma zwykły tempomat.

Niestety nie widać dokładnie na tych zdjęciach ale na pierwszy rzut oka wygląda mi na to, że kamery też nie ma.

Widzę ze kolega ma pojęcie o b9 ja nawet uwagi na to nie zwróciłem. Napisałem do niego o vin . A moze byc bez czujników przód?  A to radary w takim razie od czego sa ?

Opublikowano (edytowane)

Jeżeli nie ma przycisku PDC na panelu to z przodu nie ma czujników. Tylne czujniki są widoczne w tylnym zderzaku.

Przednie radary są do aktywnego tempomatu (ACC).

Tylne radary są do asystenta zmiany pasa ruchu (Audi Side Assist).

Edytowane przez Muskel1
Opublikowano
5 godzin temu, Muskel1 napisał(a):

Jeżeli nie ma przycisku PDC na panelu to z przodu nie ma czujników. Tylne czujniki są widoczne w tylnym zderzaku.

Przednie radary są do aktywnego tempomatu (ACC).

Tylne radary są do asystenta zmiany pasa ruchu (Audi Side Assist).

Dzieki wielkie za piekne wyjaśnienie temu.  Ogólnie gość za 80tys pojdzie dziwnie dużo chce urwać