Gekon69 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Witam, pytanie brzmi: w czasie ostrego hamowania zaświeciło mi się cisnienie oleju. Po zatrzmaniu się zgasiłem silnik. Po pewnym czasie sprawdziłem stan oleju i był ok, kontrolka zgasła później przy przejazdach było ok więc co ro koglo być? Nie sprawdzałem jeszcze ciśnienia oleju prawdopodobnie będę robił to w piątek po przepłukaniu silnika i wymianie oleju.
przem8 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Smok do czyszczenia zapewne jak nikt nigdy tam nie zaglądał.
Gekon69 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 46 minut temu, przem8 napisał(a): Smok do czyszczenia zapewne jak nikt nigdy tam nie zaglądał. Da coś plukanka silnika czy trzeba michę zwalic i czyścić?
przem8 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, Gekon69 napisał(a): Da coś plukanka silnika czy trzeba michę zwalic i czyścić? Nic nie da jak smok zatkany. Pomiar ciśnienia a rozgrzanym mocno silniku i jak jest źle to micha w dół .
Gekon69 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu 8 minut temu, przem8 napisał(a): Nic nie da jak smok zatkany. Pomiar ciśnienia a rozgrzanym mocno silniku i jak jest źle to micha w dół . Dobra dzięki za info będę ogarniał w ten sposób
Rekomendowane odpowiedzi