kamilloo2188 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Cześć Zaczeła mi migać czerwona kontrolna Breamse Co to może być ?
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) Podłącz auto pod komputer diagnostyczny wykonaj pełny auto-scan i go tutaj wrzuć. Bez tego to zgadywanie. Poziom płynu sprawdzałeś? Edytowane 4 godziny temu przez Muskel1
kamilloo2188 Opublikowano 2 godziny temu Autor Opublikowano 2 godziny temu Ok tak zrobię Płyn hamulcowy ?
Muskel1 Opublikowano 2 godziny temu Opublikowano 2 godziny temu Nie, płn do kierunkowskazów🤣 Jak myślisz? Jaki płyn przy komunikacie Bremse (Hamulec)?
kamilloo2188 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Mam vcds lite tylko to mi zrobilo
kamilloo2188 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu Nie da się nic z tego wyczytać ?
Muskel1 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu 10 minut temu, kamilloo2188 napisał(a): Mam vcds lite tylko to mi zrobilo Też się da. Polecam zapoznać się z podstawami obsługi.
kamilloo2188 Opublikowano 1 godzinę temu Autor Opublikowano 1 godzinę temu A ten błąd co jest od ABS nic nie mówi ?
kamilloo2188 Opublikowano 54 minuty temu Autor Opublikowano 54 minuty temu Ale tylko to mi wychodzi na auto scanie
Muskel1 Opublikowano 48 minut temu Opublikowano 48 minut temu (edytowane) Kolego po lewej stronie masz przycisk "Zapisz", klikasz na niego i zapisujesz auto-scan w postaci pliku tekstowego .txt na dysku. Następnie ten plik tekstowy tutaj wrzcasz. Sorry ale są to podstawy i powinieneś się z nimi zapoznać, jak chcesz brać się za diagnozowanie. Edytowane 48 minut temu przez Muskel1
kamilloo2188 Opublikowano 46 minut temu Autor Opublikowano 46 minut temu Ok spróbuję tak zrobić Ja też sorry, że taki zielony jestem
Rekomendowane odpowiedzi