Kasspy Opublikowano wczoraj o 19:53 Opublikowano wczoraj o 19:53 Witam, Jak w tytule okazało się że progi zaczęły się giąć. Z racji pogody nie mam teraz jak ich zrobić a siadło mi zawieszenie. Z przodu auto mogę podnieść za mocowanie belki i progi, a za co złapać z tyłu ? Gdzie będę wstanie dojść podnośnikiem kolumnowym tak żeby podnieść auto na spokojnie ? A4 B6 avant ośka
krzychuG Opublikowano wczoraj o 20:47 Opublikowano wczoraj o 20:47 Podłóż po desce pod próg po obu stronach strupka.
Kasspy Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu (edytowane) 14 godzin temu, krzychuG napisał(a): Podłóż po desce pod próg po obu stronach strupka. Czyli pod próg deska i wtedy łapiemy deskę podnośnikiem tak ? Nie będzie tak że się cały wgniecie do środka ? Chce auto unieść tak, aby wejść bez problemu pod niego jakby była taka potrzeba. Edytowane 10 godzin temu przez Kasspy
Langista Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Ale co Ty chcesz z tyłu dźwigać? Z tyłu też zawieszenie wymieniasz? Progi nawet zdrowe będą się wyginać jak będziesz zwykłym podnośnikiem dźwigać na trawie np. Podłóż deskę dębową wzdłuż progu a na środku ustaw lewarek.
Rekomendowane odpowiedzi