KrzychoB Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Witam Czy ktoś udostępni mi opis długiego kodowania w liczniku 4F0920933Q Audi A6 4F ? Mój VCP k+CAN nie ma opisu roli bitów w tym kodowaniu. Mam za zadanie wyłączyć komunikat TPMS.
pelonek1 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 25 minut temu, KrzychoB napisał(a): Mam za zadanie wyłączyć komunikat TPMS. Po co chcesz wyłączyć, on pokazuje prawdę?
Muskel1 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 30 minut temu, KrzychoB napisał(a): opis długiego kodowania w liczniku 4F0920933Q W C6 w zegarach nie ma długiego kodowania.
pelonek1 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 2 minuty temu, Muskel1 napisał(a): W C6 w zegarach nie ma długiego kodowania. Jest, to moje, może pomożesz koledze co ma zmienić.
Muskel1 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Ok. najwidoczniej w 4F0920933Q już jest. W 4F0920932 nie było, dlatego poprosiłem o pełny auto-scan, aby sprawdzić z jakich etykiet ...933 korzysta, ale kolega jeszcze nie odpowiedział.
Muskel1 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 17 minut temu, pelonek1 napisał(a): może pomożesz koledze co ma zmienić W bajcie 04 deaktywować bit 0
Rekomendowane odpowiedzi