andy63 Opublikowano Sobota o 19:17 Autor Opublikowano Sobota o 19:17 Ok jutro sprobuje . Wywalilo tesz to
andy63 Opublikowano Niedziela o 17:43 Autor Opublikowano Niedziela o 17:43 (edytowane) Witam ponownie .dzisaj znalazlem przyczyne ktura sprawiala ze line assist nie wyswietlalo te dwie linie i ne dzialalo.(jutro sprawdze czy wrzystko dziala ok na autostradzie y napisze na forum) oTeraz to napewno pomoze kolegom kturzy maja taki sam problem jak ja . W module A5 trzeba wejsc w Adaptation pusniej szukamy Status Actywacji Zmiany Ruchu nastempnie Wybierz y tam trzeba zaznaczyc ON. Tam jest zaznaczone Menu y to nie pozwala wlaczyc asystenta ruchu . W Actywacji Wibracji Kierownicy jest to samo. Ten problem wynika z tego ze w MIB3 ta actuwacje fabryczna uruchamia sie na panelu i tego poprostu niema Chcialbym terz podziekowac koledze Muskel za poswiecony czas y za wrzystkie porady . Dziekuje Bardzo Edytowane Niedziela o 17:45 przez andy63
Muskel1 Opublikowano Niedziela o 18:00 Opublikowano Niedziela o 18:00 Używałeś jakiej felernej instrukcji do kodowania, dlatego nie działało. We wszystkich A4 tak przedlift, jak i polift należy zmieniać kodowania i adaptacje w 5F, A5, 44, 09 oraz 17.
andy63 Opublikowano Niedziela o 18:11 Autor Opublikowano Niedziela o 18:11 (edytowane) Wiedz mam prosbe czy muglbys podeslac cale poprawne kodowañe ?? Wrzystkie adaptacje bo nie jestem pewny czy jest wrzystko poprawnie zrobione. Edytowane Niedziela o 18:13 przez andy63
Rekomendowane odpowiedzi