Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 1.8T BEX Kutno Nogaro Blue

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Przyszedł czas na zakup nowej B6 i jedna wpadła mi w oko. Jest trochę do zrobienia ale wszystko będę robił sam więc nie za duży problem. Być może widział ktoś te auto i może coś o nim powiedzieć. Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc, bo mam trochę drogi, a nie chcę w ciemno jechać.

WWW.OLX.PL

13 399 zł: Audi A4 B6 z silnikiem 1.8t Bex z gazem seryjnie 190km Obecnie 245 km 360 nm Samochod po modyfikacjach: Donwpipe Blowoff Tip z nierdzewki Stozek Przelot Gaz do 2032r Lakier...

Opublikowano

Jak by było godne uwagi to za te 9 tyś. co w ogłoszeniu napisał to od ręki by wziął ktoś kto zna auto.

Dla mnie to taki okaz referencyjny jakiego unikać.

Opublikowano

Jeśli jest coś do zrobienia to za taką kasę osobiście nie brałbym...

Opublikowano

Dodam panowie że auto było wystawione przed nowym rokiem, pisałem chciałem obejrzeć ale potem kontakt się urwał i auto zostało na nowo teraz dodane.

Opublikowano

Padlina, już zaczyna się rozkładać ;)

Opublikowano (edytowane)

Sporo rzeczy do zrobienia i może być tak że kupisz za 9k i dołożysz z 9k+ na start żeby to jeździło bo jak zaczniesz grzebać coraz głębiej to więcej rzeczy może wyjść.

Bez dokładnego obejrzenia, podpięcia pod kompa przed zakupem i jazdy próbnej i sprawdzenia na kanale bym się mocno zastanawiał.

Mnie opis nie przekonuje do zakupu i trochę wygląda jak dobite auto w które już nikt nie chce inwestować bo za dużo do roboty i za dużo czasu i pieniędzy trzeba aby to działało.

Jest spora szansa że silnik może być już zakatowany też.

Edytowane przez sebamaz
więcej info
Opublikowano

Po tym opisie auto powinno być wystawione za 15-20k nie za 9. Pewnie piec jest do remontu, sprzęgło i łożyska w skrzyni. Zabawa na 20 tysi albo i więcej. Auto było malowane i już parchy wychodzą, czyli było zrobione słabo i zacznie wychodzić lawinowo 

Opublikowano

Ponad 300 tys na blacie, lpg, tuningi i magiczny bex... Piękny mix żeby topić kolejne tysiące w przestarzałego, zajeżdżonego trupa.

Dobrze, że swojego sprzedałem w porę, a dzięki utartej przezajebistosci tego modelu po 10 latach ujeżdżania wziąłem niewiele mniej niż kwota za którą był kupiony 😁

Opublikowano

Złomiarze własnie o niego pytali bo huta się też już upomina ;)

Opublikowano

Prawda jest taka, że kto ma dobre 1.8T to go trzyma, jak się zaczyna sypać to sprzedaje byle szybko, bo też szybko coraz to więcej wyskakuje kwiatków 😅

Opublikowano

Potwierdzam, zawsze kwitną na wiosnę ;)