komzuald Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Czesc, nie jestem pewny czy pisze w odpowiednim dziale, jezeli nie to prosilbym o przeniesienie. Borykam sie z chyba nie dzialajaca nagrzewnica elektryczna, rok temu w zime z tego co pamietam to z nawiewow cieple powietrze lecialo juz po przejechaniu nie calego kilometra, a na dzien dzisiejszy dopiero po jakichs 5 km, z czegl wydaje mi sie ze to po prostu zaczyna juz grzac normalna nagrzewnica. Jest jakis sposob aby zdiagnozowac ta elektryczna nagrzewnice? w mmi jak zmieniam z auto na wylacz lub odwrotnie to slychac dwa cykniecia przekaznikow, tak samo w blokach pomiarowych w grupie 47 zmienia sie z 0 na 2.0, nie wiem co jeszcze moglbym sprawdzic, ktos moze przerabial ten temat?
komzuald Opublikowano 40 minut temu Autor Opublikowano 40 minut temu 2 godziny temu, Muskel1 napisał(a): W rozszerzonych blokach pomiarowych. a na co mam patrzec aby wiedziec czy wszystko jest ok, a w sumie to czemu nie grzeje tak „szybko” jak kiedys?
Rekomendowane odpowiedzi