Garnus Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Ostatnio podłączałem dodatkowy subwoofer z Q5 i gra super ale jest pewien minus, w radiu mam ustawiony bas na +4 i tak jak ktoś napisał w tym wątku że przy dłuższym słuchaniu ten ori wzmacniacz się nagrzeje💀 ( faktycznie tak było) na chwilę obecną mam odłączony ten sub i szkoda mi go wywalić na półkę. Pytanie się nasuwa takie czy mógłbym zamontować drugi taki sam wzmacniacz i skorzystać z kabli które już są w bagażniku i ewentualnie podciągnąć nowy +i - i podłączyć tylko ten subwoofer z Q5 ? Byłbym wdzięczny gdyby ktoś mądry coś doradził, bo zależy mi na. Tym aby nadal było miejsce w bagażniku 🖐️
Rob@k Opublikowano 9 godzin temu Opublikowano 9 godzin temu Ja mam dwa wzmacniacze. Ori na tylne głośniki i drugi większy na suba. Plus i minus podpiąłem na osobnych przewodach od aku, a sygnał i sterowanie z kostki oryginalnego wzmacniacza. 1
Garnus Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu Właśnie ciekawiło mnie czy by to działało i jeden drugiego by nie usmażył 😁 Jest na forum jakiś wątek opisujący ten proceder?
Langista Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Dobra, to teraz pytanie, jak to miałeś podłączone @Garnus że Ci się grzało?
Rekomendowane odpowiedzi