czorny27 Opublikowano 8 godzin temu Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) Panowie mam pytanie. Który to silniczek G147. Mam zwalony schowek wiem że to pod prawym kolanem pasażera ale są kucze dwa. Mam problem z klima chyba przez ten silniczek bo klapa nawiewu stoi całkowicie na wszystkich nastawach klimatronika Czy G 143 to ten pierwszy od zewnątrz czy ten od strony silnika. Pilna sprawa. Edytowane 8 godzin temu przez czorny27
Rob@k Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu 55 minut temu, czorny27 napisał(a): Panowie mam pytanie. Który to silniczek G147. Mam zwalony schowek wiem że to pod prawym kolanem pasażera ale są kucze dwa. Mam problem z klima chyba przez ten silniczek bo klapa nawiewu stoi całkowicie na wszystkich nastawach klimatronika Czy G 143 to ten pierwszy od zewnątrz czy ten od strony silnika. Pilna sprawa. To tem. Uszkodzony potencjometr.
Langista Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Odłącz go i odczytaj błąd, bo zmieni się na przerwę w obwodzie.
czorny27 Opublikowano 48 minut temu Autor Opublikowano 48 minut temu Oki dziękuję Pany już zamówiony z exeo. Ostatnio walczyłem z lewą stroną tego zostawilem na później ale nie myślałem że będzie problem z klima przez niego kurde i na biegu wymiana część już idzie
Rekomendowane odpowiedzi