Ittam Opublikowano Niedziela o 20:12 Opublikowano Niedziela o 20:12 Witam, mam zamontowany grill plaster miodu, ale bez znaczka Audi, szukałem jakieś podkładki pod emblemat, żeby go zamocować, ale nie znalazłem nic ciekawego. Jedyne mocowane jakie na Allegro znalazłem to wydrukowane na drukarce 3D, które kupiłem, ale nie pasowało mi do emblematu. Czy montował ktoś dodatkowo do takiego grilla znaczek Audi i chciałby podpowiedzieć jak się za to zabrać? Z góry dziękuję
P.Wiśnia Opublikowano Niedziela o 21:03 Opublikowano Niedziela o 21:03 Zależy jaki masz emblemat, z jakim mocowaniem. Można dać na śruby i nakrętki jeżeli masz odpowiedni emblemat.
Ittam Opublikowano Poniedziałek o 07:15 Autor Opublikowano Poniedziałek o 07:15 10 godzin temu, P.Wiśnia napisał(a): Zależy jaki masz emblemat, z jakim mocowaniem. Można dać na śruby i nakrętki jeżeli masz odpowiedni emblemat. Emblemat mam zwykły wciskany, ale nie mogę znaleźć odpowiedniej podstawki, która też miałaby montowanie do takiego grilla
P.Wiśnia Opublikowano Poniedziałek o 08:27 Opublikowano Poniedziałek o 08:27 Musisz więc kupić emblemat z takim mocowaniem:
Rekomendowane odpowiedzi