Gorczyk Opublikowano Czwartek o 17:27 Opublikowano Czwartek o 17:27 Widzę że masz wywalony ezektor, jak to tam przerobiłeś?
BartoszSoldier Opublikowano Czwartek o 21:08 Autor Opublikowano Czwartek o 21:08 3 godziny temu, Gorczyk napisał(a): Widzę że masz wywalony ezektor, jak to tam przerobiłeś? Mam wyrzucony eżektor, nki te pod kolektorem, sai i dv poprowadzone bezpośrednio w kolektor. Wyrwałem dosłownie wszystko, miałem takie silikonowe koreczki to wszystkie ujścia z kolektora zaślepione. Podciśnienie bezpośrednio z kolektora bez żadnego zaworka zwrotnego do pompy hamulcowej. Tip wyspawany już bez tych wyjść na sai. Estetycznie, porządek i działa tak samo a nawet lepie bo mniej miejsc do nieszczelności. 1
Gorczyk Opublikowano wczoraj o 09:20 Opublikowano wczoraj o 09:20 No to z tym się zgodzę, wygląda mega fajnie.
BartoszSoldier Opublikowano wczoraj o 12:22 Autor Opublikowano wczoraj o 12:22 3 godziny temu, Gorczyk napisał(a): No to z tym się zgodzę, wygląda mega fajnie. Na Audizine szczegółowo jest opisane wyrzucenie całego tego makaronu.
BartoszSoldier Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Wesołych Świąt i mokrego dyngusa 2
Rekomendowane odpowiedzi