Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zmiana punktów przełączania biegów w skrzyni 0ck(dl382) w Audi A4 B9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam koleżanki i kolegów!  Mam taką prośbę,pytanie. Czy orientuję się ktoś gdzie można w Łodzi lub okolicach zmienić punkty zmiany biegów w skrzyni 0ck. Chodzi mi o jakiegoś speca,który się tym zajmuje. Byłem już u trzech ,ale się okazało ,ze jak to stwierdzili"skrzynia się nie czyta".

Znalazłem serwis ,ale po pierwsze trochę daleko od Łodzi, a po drugie trochę cena według mnie za wysoka.

Dziękuję za odpowiedzi. 

Opublikowano
56 minut temu, Chrupek007 napisał(a):

Znalazłem serwis ,ale po pierwsze trochę daleko od Łodzi, a po drugie trochę cena według mnie za wysoka.

tzn ile ?

Opublikowano
Opublikowano

Jeżeli masz 0CK II Gen to może się nie czytać, przynajmniej wg mojej ostatniej wiedzy, może coś wyszło nowego. 

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, matekboss napisał(a):

Jeżeli masz 0CK II Gen to może się nie czytać, przynajmniej wg mojej ostatniej wiedzy, może coś wyszło nowego. 

I tak pewnie jest ponieważ już kilku programistów mi to mówiło. Pozostaje narazie jeździć w trybie "sport". Dziękuję wszystkim za cenne podpowiedzi. Pozdrawiam!

Opublikowano
  • Autor
W dniu 10.07.2025 o 11:15, Dev napisał(a):

tzn ile ?

Od 1500 netto 

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie,
Czy możecie polecić jakieś miejsce w Łodzi / okolicach do zmiany softu w skrzyni / zmiany punktów zmiany biegów ?
Mój egzemplarz jest z 2017 roku z OCL.

Opublikowano
Opublikowano

Witam, ja mogę polecić do zrobienia programu do silnika jak i skrzyni Darona tutaj z forum. Również jestem z Łodzi ale wolałem przejechać się i mieć to ogarnięte tak jak trzeba . Mam Q7 z 2017 roku z silnikiem 3.0 TDI o skrzynia 8HP gdzie silnik bardzo ładnie zareagował na przyrost mocy i oczywiście skrzynia również już nie muli na jeździe w trybie D. Za taką kwotę jak wyżej podałeś to ja miałem program silnika z skrzynia oraz jeszcze przy okazji wyłączony system start stop. 

Opublikowano
W dniu 7.01.2026 o 13:53, zacefix napisał(a):

Panowie,
Czy możecie polecić jakieś miejsce w Łodzi / okolicach do zmiany softu w skrzyni / zmiany punktów zmiany biegów ?
Mój egzemplarz jest z 2017 roku z OCL.

CarSoft Łódź. 

Opublikowano
4 godziny temu, turzol napisał(a):

CarSoft Łódź. 

Jeśli chodzi o CarSoft to ja zaś w tym miejscu miałem wgrywany nowy soft do navi wraz z najnowszymi mapami jakie były dostępne oraz uruchomiona opcja carplay i wszystko odbyło się bez problemu 

Opublikowano

Macie na myśli CarSoft który obecnie jest zlokalizowany w Konstantynowie Łódzkim, Zgierska 26 ?

Opublikowano
W dniu 13.01.2026 o 12:19, zacefix napisał(a):

Macie na myśli CarSoft który obecnie jest zlokalizowany w Konstantynowie Łódzkim, Zgierska 26 ?

Tak dokładnie. Najlepiej dzwonić i się umawiać niż próbować jechać z marszu .

Opublikowano

Jakby ktoś potrzebował pełnej optymalizacji DL382gen1 w śląskim to zapraszam.