Pejsik123 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Witam, Mam audi a4 b9 z 2016 roku i chciałem zaktualizować soft do najnowszego. Zainstalowałem kiedyś już k3344 i wgrałem M.I.B. Dzisiaj stwierdziłem że zainstaluje sobie k3346. Po wgraniu aktualizacji mam zablokowane green menu, nie chodzi Bluetooth i nawigacji. Co teraz robić?
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Co znaczy mam zablokowane green menu?
Pejsik123 Opublikowano 4 godziny temu Autor Opublikowano 4 godziny temu Przed aktualizacją chodziło, po aktualizacji nie chodzi. dodam jeszcze co zadziało się z kodami
Muskel1 Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Po aktualizacji systemu patch zostaje skasowany.
Pejsik123 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Dlaczego teraz nie mogę zainstalować patcha od nowa?
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Tzn? Jak objawia wię brak możliwości zainstalowania? Co się dzieje? Jakiś komunikat? Trzeba wszystko jak z nosa ciągnąć?
Pejsik123 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Konkretnie gdy uruchamiam patch M.I.B. poprzez aktualizację to uruchamiam standard i uruchom aktualizację. Aktualizacja staje na 0 procent po czym MMI uruchamia się ponownie.
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu I jaką wersję M.I.B.? Powoli mija mi chęć pomocy...
Pejsik123 Opublikowano 3 godziny temu Autor Opublikowano 3 godziny temu Próbowałem M.I.B. 3.6.0 i 3.7.0 żadne z nich nie chce przeprowadzić aktualizacji. Aktualizuje się tylko Launcher, staje na 0 % po czym następuje Reebot mmi.
Rekomendowane odpowiedzi