Pejsik123 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Próbowałem bez upoważnienia zmieniać adaptację. Niestety również nie da się tego zrobić.
Pejsik123 Opublikowano 12 godzin temu Autor Opublikowano 12 godzin temu Może innym VCDS spróbować? Ewentualnie jakiś inny kod upoważnienia? Już nie mam pojęcia jak się za to brać
duzy616 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu Musisz skorzystać z kogoś usług co ma sprzęt i się na tym zna.
Muskel1 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu (edytowane) 12 minut temu, Pejsik123 napisał(a): Może innym VCDS spróbować? Ewentualnie jakiś inny kod upoważnienia? Już nie mam pojęcia jak się za to brać Tak jak wyżej napisałem, jak masz oryginalny VCDS to mogę powiedzieć jak wprowadzić ten kod upoważnienia i S1234 jest odpowiedni, tylko jednostki na porocesorze nVidia nie przyjmują go "normalnym" sposobem. Możesz spróbować zainstalować poniwnie wersję Firmware 3346, ale pewnie bez aktywacji SWDL nie pójdzie. Edytowane 12 godzin temu przez Muskel1
Pejsik123 Opublikowano 8 godzin temu Autor Opublikowano 8 godzin temu Jutro podjadę do elektryka samochodowego i dam znać co udało się ogarnąć
Rekomendowane odpowiedzi