andoryu Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu Witam serdecznie, W mojej A4 B7 mam radio Concert II, do którego kupiłem przejściówkę z mini ISO 20pin na 3 osobne gniazda, podłączyłem wszystkie oprócz niebieskiej od tylnych głośników. W jej miejsce podłączyłem przejściówkę na cinche żeby podłączyć własny wzmacniacz (wiadomo że tylne głośniki i fabryczny subwoofer nie działa gdy ta wtyczka nie jest podłączona). Wczoraj znalazłem w internecie ofertę takiego rozdzielacza do takiego gniazda 6pin: https://allegro.pl/oferta/rozgaleznik-rozdzielacz-do-wtyku-mini-iso-x2-5727305569 Pytanie nr 1: Czy jeśli odepnę przejściówkę od cinchy dla wzmacniacza i podepnę ten rozdzielacz i do jednego gniazda podłączę przejściówkę na cinche a do drugiego gniazda wtyczkę od tylnych głośników to będzie wszystko działać czy może wystąpić jakiś konflikt? Pytanie nr 2: Czy jeśli bym kupił dwa takie rozdzielacze i podłączył oba ze sobą i do każdego wolnego gniazda wtyczkę tylnych głośników i moduł bluetooth Wefa według schematu ze zdjęcia to by wszystko działało? Korzystał ktoś z takiego rozdzielacza mini iso 6pin? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi