Speedeer Opublikowano 4 godziny temu Opublikowano 4 godziny temu Cześć wszystkim, nieczęsto proszę o pomoc, ale tym razem sytuacja jest wyjątkowa i wymaga naszej wspólnej reakcji.. Ma 22 lata i została zupełnie sama na świecie. Jej dzieciństwo było pasmem przemocy, strachu i samotności. Ojciec, który jako jedyny ją wspierał, zmarł trzy lata temu na raka. Od tego momentu jej życie dosłownie się zawaliło. Dziś nie ma nic - ani dachu nad głową ... Mam zgodę rodziny na publikację tego apelu. Posiadam dokumenty potwierdzające sytuację (mogę przesłać na priv każdemu, kto chce zweryfikować). 📢 Jak możesz pomóc: Wpłać dowolną kwotę – nawet 5 zł robi różnicę! Udostępnij ten temat dalej – im więcej osób się dowie, tym większa szansa na sukces. Jeśli ktoś ma kontakt z mediami, firmami lub sponsorami – każda forma wsparcia mile widziana. Wiem, że nasza społeczność wielokrotnie udowodniła, że potrafi się zjednoczyć w słusznej sprawie. Nie przechodźmy obok tego obojętnie – bo nigdy nie wiemy, kiedy sami możemy potrzebować podobnej pomocy. Dziękuję każdemu, kto poświęci chwilę, aby przeczytać i pomóc 🙏 Link do zrzutki Zrzutka: Pomóżmy 22-letniej dziewczynie zacząć życie od nowa | Krystian Maciuszek ZRZUTKA.PL Ma 22 lata i została zupełnie sama na świecie.Jej dzieciństwo było pasmem przemocy, strachu i samotności. Ojciec...
Muskel1 Opublikowano 3 godziny temu Opublikowano 3 godziny temu Są instytucje wspomagające takie osoby. Nikt nie musi w PL mieszkać "pod gołym niebem". W jakiej relacji stoisz do tej dziewczyny? Czy próbowaliście zasięgnąć pomocy w tych instytucjach? Myślę, że tutejsze forum nie jest odpowiednim miejscem na ten post...
Rekomendowane odpowiedzi