Tomson Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Witam, muszę oddać do renowacji felgi wzór mam8 i zastanawiam się nad 3 opcjami: -solidna polerka -malowanie proszkowe na grafit -malowanie proszkowe na czarno Moje auto to srebrny avant co radzicie? a może jakieś inne propozycje? byłbym wdzięczny za jakieś zdjęcia, bo udało mi się tylko dorwać zdjęcie wypolerowanych mam8, ale niestety nie na samochodzie :/
Dibo Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Polerka Chociaż czarnych MAM8 nigdzie nie spotkałem a efekt mógłby być ciekawy
musti Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Polerka lub malowanko na czarno wyglądało by kox
soolek Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Polerowane są wszędzie. Grafitowych lub czarnych jeszcze nie widziałem, więc stawiam na te opcje. Zastnowaić się tylko można, czy aby wnętrze felgi nie zostawić srebrnego, a pomalować samą zewnętrzną stronę
Tomson Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Opublikowano 14 Maja 2009 moje mają wnętrze felgi ciemny grafit, więc w sumie nawet bym tego nie musiał malować ;P
soolek Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Nie, ale ja miałem na myśli, żeby zewnętrzną część zrobić czarną, a calutkie wnętrze srebrne czy chromowane.
Dibo Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 może być ciekawie No i będziesz pierwszy na forum
ykk Opublikowano 14 Maja 2009 Opublikowano 14 Maja 2009 Ostatnio widzialem poler tyle ze w 19' jest wtedy super..
paulo77 Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Też byłbym za polerką, bo wtedy jest dużo ładniej niż ori Czarne mogą wyglądać fajnie ale jak się nie widzi to się nie wie i może nie warto ryzykować, żeby póżniej nie narzekać, że wyszedł Lipton
Młody Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Dawaj polerkę bo zaraz wszyscy będą robić w grafit ( a tego nie chcę :> )
ykk Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Młody Ale tak szczerze powiedziawszy grafit w tych felach wyglada srednio..
Młody Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Młody Ale tak szczerze powiedziawszy grafit w tych felach wyglada srednio.. Oooo masz rację ykk ma zawsze rację dawaj polerkę
paulo77 Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 Myślę, że grafit fajnie wyglądałby w ciemnym aucie a w srebnym może to już nie wyjść tak dobrze
Tomson Opublikowano 15 Maja 2009 Autor Opublikowano 15 Maja 2009 chyba serio nie będę ryzykował pooglądałem trochę zdjęć i grafit odpadł został czarny albo polerka o czarnym wszyscy mówią, że nie pasuje do srebrnego, więc chyba pozostaje polerka
soolek Opublikowano 15 Maja 2009 Opublikowano 15 Maja 2009 A kto powiedział, że nie pasuje czarne felgi do srebrnego. Czarne pasują do każdego koloru, pozostaje tylko kwestia zgrania czarnych felg z resztą dodatków na aucie, czyli listwy, grill itd itp powinny iść w czarny. MAMów w polerce jest w pytę - będzie miał kolejny zwykły, szary samochód, a tak masz możliwość być oryginalny i czuję przez skórę, że to będzie dobrze wyglądać, tylko jak już pisałem-> wierzch czarny, a boczki ramion i środek felgi w polerkę.
Cor72z Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Polerowane ręcznie felgi MAM8 i zwykły szary samochód ??? Poniosło cię troche...
Dibo Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 czuję przez skórę, że to będzie dobrze wyglądać, tylko jak już pisałem-> wierzch czarny, a boczki ramion i środek felgi w polerkę. Przede wszystkim będzie to fajnie wyglądało podczas jazdy jak polerowane boczki ramion będą się kręciły No i czarny zdecydowanie pasuje do srebrnego samochodu Znalazłem czarne MAMy i jest zdjęcie na Audi : http://www.moto.allegro.pl/item629825004_potwory_do_audi_i_mercedesa_jedyne_takie.html
soolek Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Te czarne fele wyglądają KOX. Jak nic malować na czarno
Dibo Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Te czarne fele wyglądają KOX. Jak nic malować na czarno Czy ja wiem Całe czarne tracą trochę ze swojego uroku Ale jak zrobi rant w polerce to będą
Rekomendowane odpowiedzi