Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Czy ori 15 będą pasowały ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co tu jest do wybierania.. 15 to 15 :wink4:

Bedzie lans.. :kox:

Bierz.. :decayed:

Opublikowano

Nieważne jakie wybierzesz bo będą na tyle małe że i tak za bardzo nie będzie ich widać :polew: :polew:

Opublikowano

Podzielam powyższe zdanie.

Opublikowano

lepiej kolpaki

Opublikowano

Jesli uparles sie na 15 to pewnie ze bedzie dobra felga i czemu ma nie psaowac..

Srebrne sa uniwersalne nie :P

No cena dobra 600 zl to na serio nie duzo :good:

Opublikowano

felgi kupione :tongue4: gosc jeszcze zjechal 20 plnow za dojazd czyli 580 wybulilem, felgi jak nowe, jedna ryska, opony na sezon.a pisanie ze lepiej kolpaki, albo ze ich nie bedzie widac mnie akurat nie rusza bo kupowanie do auta za 13 tys felg za ponad 2 tys i opony i zawieszenie co dwa sezony robic to moze jest dobre dla krawata co odcina kupony od babci renty ale nie dla mnie, jak juz mam inwestowac w auto ktore stoi pod chmurka to wole pakowac zlotowki w sensowne rzeczy podwyzszajace bezpieczenstwo i komfort jazdy a nie wystawiac towar zlodziejom pod reke.ja chce jezdzic a nie sie toczyc i wydawac okrzyki "oj i aj" jak wpadne w jakas dziure :polew: takze pozdrawiam panow "oj i aj".wielkosc felgi to nie biceps mierzony w centymetrach.a tym tu zalatuje.bez urazy oczywiscie :hi:peace

Opublikowano

felgi kupione :tongue4: gosc jeszcze zjechal 20 plnow za dojazd czyli 580 wybulilem, felgi jak nowe, jedna ryska, opony na sezon.a pisanie ze lepiej kolpaki, albo ze ich nie bedzie widac mnie akurat nie rusza bo kupowanie do auta za 13 tys felg za ponad 2 tys i opony i zawieszenie co dwa sezony robic to moze jest dobre dla krawata co odcina kupony od babci renty ale nie dla mnie, jak juz mam inwestowac w auto ktore stoi pod chmurka to wole pakowac zlotowki w sensowne rzeczy podwyzszajace bezpieczenstwo i komfort jazdy a nie wystawiac towar zlodziejom pod reke.ja chce jezdzic a nie sie toczyc i wydawac okrzyki "oj i aj" jak wpadne w jakas dziure :polew: takze pozdrawiam panow "oj i aj".wielkosc felgi to nie biceps mierzony w centymetrach.a tym tu zalatuje.bez urazy oczywiscie :hi:peace

troche w tym prawdy jest :decayed:

ale lansik za wody do wpadł więc oj i aj jest dziś modne :kox:

Opublikowano

tylko ze lansik z za wody nie ma u nas warunkow do jazdy.ciekawe co by bylo jakby taki nigaz wpadl do nas swoja corvette na 20" czy jeszcze wiekszych.zdjal by po tygodniu i zalozyl 17" :polew: az strach pomyslec co by bylo jakby niektorzy forumowicze za wielka wode wyjechali.nie z zdziwil by mnie widok a4 w centrum nowego yorku na alu 22"bez opon bo po co... i jeszcze mala sugestia do dibo i ksiadz99.wiem ze kazdy robi wszystko zeby odmlodzic 15 letniego grata, ja tez, tylko wy pakujecie zlotowki w duze kola i problemy z zawiecha a ja odkladam na cos mlodszego.I jeszcze mnie dziwi to ze np gosc jak ukasz699 sie nie smieje tylko doradza , no ale on ma wkoncu b6 a to juz inna liga, o czym to swiadczy sami sobie odpowiedzcie. pzdr :hi: