DJ_SUCHY Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Witam wczoraj miałem akcje roku coś takiego mnie nie spotkało jeszcze cały dzień normalnie jeździłem nunią po można powiedziec przyzwoitych drogach :> i nagle zajezdzam na stacje zatankować po ok 5min :gwizdanie: słyszę coś w rodzaju jak by ktoś młotem min 10kg uderzył mi od spodu w samochód na stacji konsternacja mnie wryło co jest wogóle No i zagladam pod spód i co widze lezy sobie elemencik przedstawiony na zdjęciu mniej wiecej na wysokości kata niemam kanału i niemam pojecia co to jest wyglada jak by coś podtrzymywał ale nic mi nie lata puki co wydech tez wisi CO TO MOŻĘ BYĆ ??????????????????
yaboo Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 wygląda na fragment sprężyny zawieszenia, auto równo stoi na kołach ????
rikardo Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Dokładnie jest to ułamany kawałek sprężyny.
Gość Michał Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Nie musimy Ci chyba pisac żebys wymienił obie...
Rekomendowane odpowiedzi