Opublikowano Środa o 22:581 dn Wielkie podziękowania dla @dawxxxDziała zgodnie z opisem. Co prawda jest to wczesna wersja i ma pewne braki dla AA, ale pewnie prędzej czy później pojawią się bardziej dopracowane wersje, ale póki co to w pełni wystarczy ;)Mogę również potwierdzić, że działa na AAwireless Two+Jeszcze raz dzięki za pomoc i oby więcej takich użytkowników forum!
Opublikowano Wczoraj o 06:20 1 dn Autor Przy okazji zapytam @someone208 zadowolony jesteś z AAwireless Two+? Stabilnie działa? Chciałem w aucie wymienić na jakiś porządny adapter
Opublikowano Wczoraj o 08:26 1 dn Witam,mam wersję oprogramowania MHI2_ER_AUG22_P3241 i oprogramowanie MU: 0678 Czy jest jakaś paczka aby uruchomić wyświetlanie AA na zegarach czy trzeba czekać, może wyjdzie coś ?Dzięki za odpowiedź.
Opublikowano Wczoraj o 13:02 1 dn Dzięki za paczkę i bardzo klarowną instrukcję — cała operacja zajęła u mnie niespełna 10 minut, licząc z uruchomieniem komputera. Przetestowane na Android Auto po USB, działa poprawnie na Waze, również przez chiński adapter za 25 zł.
Opublikowano Wczoraj o 13:49 1 dn Wszystko dział dokładnie tak jak autor napisał. Instalacja prosta i szybkadzięki za pliki, instrukcje i pomoc👍
Opublikowano 22 godziny temu22 godz Dzięki u mnie również działa ale jedynie po kablu :) Natomiast mam drugi problem i pytanie jak sobie z nim radzicie, gdy mam ustawioną destynacje słyszę podwójnego lektora. Tak jakby jeden z telefonu a drugi z samochodu, w dodatku w cale nie mówią tego samego.Macie też taki problem?
Opublikowano 20 godzin temu20 godz Godzinę temu, Malber napisał(a):Dzięki u mnie również działa ale jedynie po kablu :)Natomiast mam drugi problem i pytanie jak sobie z nim radzicie, gdy mam ustawioną destynacje słyszę podwójnego lektora. Tak jakby jeden z telefonu a drugi z samochodu, w dodatku w cale nie mówią tego samego.Macie też taki problem?Hmm dziwne. Nic takiego nie mam...
Opublikowano 20 godzin temu20 godz W dniu 5.10.2026 o 07:17, marok111 napisał(a):Witam.Mi też udało się wgrać do Q5 , wszystko działa, nawet na HUD pokazuje następny manewr, tylko jeden mały midus. podczas jazdy jak ma się pojawić następny maewr, to na sekunde znika mapa z VC i pojawia sie z ikonką manewru.Sprawdziłem i u mnie takiego czegoś nie ma. Może wygraj jeszcze raz? Sprawdzałem na Q5 2018.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz 12 godzin temu, dawxxx napisał(a):Przy okazji zapytam @someone208 zadowolony jesteś z AAwireless Two+? Stabilnie działa? Chciałem w aucie wymienić na jakiś porządny adapterTestuje od niedawna. Póki co działa stabilnie. Jedyne czym się zawiodłem na razie to brak opcji, żeby adapter domyślnie odpalał się w trybie stand-by. Raczej wole włączać AA jak potrzebuję a nie wyłączać jak nie potrzebuję ;)W połączeniu z bezprzewodową ładowarką chłodzącą z magsafe, daje dobre kombo ;) fabryczna ładowarka bezprzewodowa jest do niczego.
Opublikowano 19 godzin temu19 godz 7. Powrót do poprzedniego stanuW paczce znajduje się również:uninstall.zipPodczas pierwszej instalacji zachowywana jest kopia zastępowanych plików, dzięki czemu można później wrócić do wcześniejszego stanu.a ja mam pytanie gdzie jest zachowana ta kopia zeby wrocic do ori :na karcie sd przy instalacji czy w systemie mmi ?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz Autor Kopia jest zapisywana w systemie MMI, a nie na karcie SD. Kartę SD możesz używać jak chcesz czy ją wyczyścić, nie ma to na nic wpływu.Oryginalne MIBSI przy pierwszej instalacji zachowuje stan potrzebny do późniejszego przywrócenia w /mnt/app/root/mibsi.uninstall.zip zawiera procedurę przywracania i korzysta z backupu zapisanego w jednostce. Karta SD służy tylko do uruchomienia uninstallera.