svist Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 w punkcie c1 numer 6 to plus do wzmacniacza jak podłącze tam rem to 3 sekundy działa potem się wyłącza i nie działa mi wzmacniacz co jest grane? Gdy odczekam parę minut to potem się włącza na chwilę i znów proszę o pomoc dodatkowe pytanie gdzie indziej podłączyć kabel rem żeby się wyłączał wzmacniacz razem z radiem albo z wyciągnięciem kluczyka z stacyjki
Krzy0 Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 plus do wzmacniacza podepnij z akuml.a kabel budzacy wzmacniacz jak i wylaczajacy masz w tej wlasnie kostce C1/6
svist Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Opublikowano 21 Maja 2009 ja to wiem ale właśnie jak tam podłącze to się wyłącza i nie ma tam prądu bo mierzyłem gdy odłącze to po chwili jest tam prąd ale tylko dopóki nie podłącze mego wzmaka [br]Dopisany: 21 Maj 2009, 13:38_________________________________________________sam sobie pomogłem już działa ja mam suba z diodami i diody a dokładnie kabel z plusem miałem razem z rem i to robiło problem ale teraz jest ok
Rekomendowane odpowiedzi