alvaro Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Łezka się w oku kręci jak patrzę na te zdjęcia... służyła nam z 5 lat... na ale cóż trzeba iść do przodu. niech Żyje :exclaim:
Gość zdeniu Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 ładna, ładna aż szkoda sprzedawać z taką kierą może chcesz się zamienić :twisted:
adamq Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Bardzo ładny samochodzik. Na pewno szkoda było się z nim rozstawać..
Szewczenko7 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 może chcesz się zamienić :twisted: Ona juz sprzedana jest
Piotrek98igo Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 fajny wypas w srodku i silniczek TDi
alvaro Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Ona juz sprzedana jest dokładnie tak ona już jest właściciela komisu... a autko naprawdę było super tyle że jak je sprzedawałem to było czyściutkie i na zew i wew a jak teraz patrzę na foto środka to mnie wk...rw bierze...radyjko tylko miałem concert CD (ale wolałem dać je koledze do A4 a on dał mi tego śmierdziela) niż dorabiać handlarza który by je pewnie wyjął i sprzedał osobno...
Gość dino Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 przeciesz teraz masz nowsze i równie ładne
Szewczenko7 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 przeciesz teraz masz nowsze i równie ładne Ale Wy czytacie , to jest auto kolegi alvaroalvaro78, ojca
alvaro Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2007 przeciesz teraz masz nowsze i równie ładne no teraz to ja mam... bo wcześniejsza to była staruszka, tyle że on zbłądził i zakupił BMW :eek: a ja trzymam nadal z ciemną stroną mocy :twisted:
Rudolf Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ona juz sprzedana jest dokładnie tak ona już jest właściciela komisu... a autko naprawdę było super tyle że jak je sprzedawałem to było czyściutkie i na zew i wew a jak teraz patrzę na foto środka to mnie wk...rw bierze...radyjko tylko miałem concert CD (ale wolałem dać je koledze do A4 a on dał mi tego śmierdziela) niż dorabiać handlarza który by je pewnie wyjął i sprzedał osobno... Alvaro , czy autko stoi w Gdańsku na Grunwaldzkiej? Jak mozesz to napisz coś więcej o niej - podoba mi się i może coś bym pokombinował... Rozumiem że sprzedałeś ją już właścicelowi komisu. Podaj na priva - jak możesz- kwotę za którą poszła... Znalazłem już ogłoszenie z Twoim autkiem? Ten przebieg - 124000 km - jest autentyczny czy handlarz go "skorygował"?
Gość zdeniu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 .radyjko tylko miałem concert CD (ale wolałem dać je koledze do A4 a on dał mi tego śmierdziela) niż dorabiać handlarza który by je pewnie wyjął i sprzedał osobno..i bardzo dobrze zrobileś szacuneczek
alvaro Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Kolega Rudolf, się widzę lekko zainteresował daj znać co tam Ci handlarz nabajeruje...
Rudolf Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Kolega Rudolf, się widzę lekko zainteresował daj znać co tam Ci handlarz nabajeruje... Jasne że zapodam bajkę od handlarza... :biggrin: Ale może będzie dobrze gadał i potwierdzi to co wiem od Ciebie Alvaro to wtedy kto wie ... O ile jest zrobiona tak dobrze jak wygląda na zdjęciach to ... już się trochę napaliłem
alvaro Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2007 trzymam kciuki bo powiem Ci że kilka lachoników się na to auto skusiło także jak jesteś stanu wolnego to też raczej nie powinieneś narzekać...
Rekomendowane odpowiedzi