Dibo Opublikowano 21 Maja 2009 Opublikowano 21 Maja 2009 Trochę zalatuje Fast and Furious. Linia boczna
AMON Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Opublikowano 22 Maja 2009 Koledzy nieźle zwiksowana fura,ale pewnie jeździ to super :gwizdanie:,mnie tylko te czerwone wstawki jakoś nie leżą
baksiq Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Mnie też te czerwone cycyła tu wogóle nie pasują. I ten paskudny spoiler w tyłu Takie modyfikacje to do coupe pasują a nie do suva. Gdzieś obił mnie sie o oczy jakiś Wrangler bodajże ostro glebnięty na felach 20" chyba (albo i większe, nie przyjrzałem się dobrze bo wyglądało to obrzydliwie). Dla mnie lipa. Nie tędy droga dla takiego auta.
Reniu Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 Tu jest też kilka fotek: http://www.worldcarfans.com/3090525.001/28th-wrthersee-tour-2009
FAZY Opublikowano 27 Maja 2009 Opublikowano 27 Maja 2009 W całym aucie najładniejsze są felgi ,reszta nie robi na mnie wrażenia ale na pewno znajdzie się dużo chęnych do zakupu tego wozu
AMON Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Opublikowano 29 Maja 2009 Tu jest też kilka fotek:http://www.worldcarfans.com/3090525.001/28th-wrthersee-tour-2009 Live wygląda dużo lepiej niż na zdjęciach
Alona Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 mi się mega podoba design, ale raczej auto dla kobiety, przez te czerwone wstawki :kox: tak mi się wydaje, że wielcy biznesmenowie będą dla swoich kobiet kupować hehe:)
AMON Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Opublikowano 30 Maja 2009 mi się mega podoba design, ale raczej auto dla kobiety, przez te czerwone wstawki kox kox koxtak mi się wydaje, że wielcy biznesmenowie będą dla swoich kobiet kupować hehe:) Dla kobiet chyba lepszy byłby róż
Dibo Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Dla kobiet chyba lepszy byłby róż Lepiej niech zostanie ta czerwień
Reniu Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Jak chcieli zrobić agresora to powinni pójśc w tą stronę :kox: [br]
Alona Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 róż dla kobiet, nie sądzę, no chyba, że dla Dody haha nie sądzę, że jakiś hetero facet chciałby takim autem jeździć z tą czerwienią :gwizdanie: ale te felgi są piękne, do mogo audika by elegancko pasowały
AMON Opublikowano 31 Maja 2009 Autor Opublikowano 31 Maja 2009 róż dla kobiet, nie sądzę, no chyba, że dla Dody hahanie sądzę, że jakiś hetero facet chciałby takim autem jeździć z tą czerwienią gwizdanie ale te felgi są piękne, do mogo audika by elegancko pasowały slina Dodzie pewnie by fele w różu pasowały hehe a co powiesz Alona na taką propozycje:
Alona Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 róż dla kobiet, nie sądzę, no chyba, że dla Dody hahanie sądzę, że jakiś hetero facet chciałby takim autem jeździć z tą czerwienią gwizdanie ale te felgi są piękne, do mogo audika by elegancko pasowały slina Dodzie pewnie by fele w różu pasowały hehe a co powiesz Alona na taką propozycje: ooooooooo taaaaaaaaaak :slina: czyj to??
AMON Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 ooooooooo taaaaaaaaaak slina slina slina Uuuuu czyżbym wywołał u ciebie odrobinę podniecenia hehehe Niestety nie powiem ci do kogo należy to B6,ale mam nadzieje że ci się spodobało
Alona Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 śliniłam się na widok felg... bardzo ładne auto, ale mogłby mieć wszystko na biało, bo ten czarny plastik no nie wygląda za dobrze....
AMON Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 Tez tak myślę,na biało pomalowane plastiki lepiej by się prezentowały,trochę taki Dubai style.
Rekomendowane odpowiedzi