H_S_B Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Witam Zakupiony model to a4 1.9tdi 110hp Avant srebrny rok 96. Pierwsza rejestracja to maj 98. Autko ma trochę do roboty ale póki co jestem zadowolony, że udało mi się znaleźć w miarę dobrym stanie. Wyposażenie to: 2x poduszka powietrzna 2x elektryczne szyby elektryczne lusterka elektryczny szyber abs climatronic podgrzewane siedzonka radyjko oryginalne audi ładnie obszyta skórką kierownica Co musiało i zostało zrobione : rozrząd kompletny + oleje + filtry - niestety nie był wymieniany auto alarm + pilot do centralnego + domykanie szyb i szyber TURBO - zregenerowane, zmienione wężyki(były dziurawe) ZAWIESZENIE - wymienione 4 amorki(bilstein/sachs) + wahacze drobne rzeczy typu : tuleje belki tył/napinacz paska, klocki hamulcowe, termostat itp Jak widać dużo nerwów, serca i $ włożyłem w parówkę ale odwdzięcza się non stop bezawaryjną jazdą
DiAMOND Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 myślałem, że wrzuciłeś zdjęcia... mnie wieczorem nie będzie
Gość Brytol Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 no to czekamy na foty... a tak przy okazji to silnik moze jest AFN ale na pewno nie AVG :gwizdanie:
soolek Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Mam dla Ciebie pierwszy mod - za friko, a samochód zmieni się nie do poznania -> poobcinaj te opaski przy tablicach W tej chwili wygląda jak Cadillaci cowbojów z lat '70 - wielkie rogi na przednim grillu A teraz poważnie - zmien sobie boczne kierunki na białe. Mała rzecz (tania) a cieszy.
H_S_B Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Opublikowano 23 Maja 2009 będzie trzeba obciąć :> mam nadzieje, że jak na spot wpadne to dostane jakąś rade co zrobić z moim turbo pozdrawiam panowie i panie
lapek85 Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 dziewczyna mogła jakoś lepiej przypozować do zdjęć a tak na poważeni to torche pracy Ciebie czeka aby wszystko było GIT powodzenia
ognik84 Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 dlaczego nie dopisałeś skórzanej kierownicy do wyposażenia nie no autko
H_S_B Opublikowano 27 Maja 2009 Autor Opublikowano 27 Maja 2009 Nie chce tworzyć nowego tematu dlatego tu pisze Mógłby ktoś polecić dobrego mechanika w 3city co by zmienił rozrząd+ oleje i filtry?? i ew koszt tejże operacji ? Przy okazji chciałbym aby mi zdjagnozował co może być nie tak ze wspomaganiem i turbo ale ze względów finansowych chciałbym tylko info nie żeby to robił
Rekomendowane odpowiedzi