Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Podłokietnik w standardzie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem pierwszy raz na tym forum ,mam pytanie mam A4 z 1998 1.8 i nie mam podłokietnika w standardzie ,czy nie wszystkie A4 miały podłokietniki? jeśli nie to czy jest możliwość zamontowania. Pozdrawiam wszystkich zakochanych w Audi A4

Opublikowano
czy nie wszystkie A4 miały podłokietniki?

Nie miały, mógłbyś się przywitac w NEWBIE

Opublikowano

Można kupić uniwersalny na Allegro, albo ori (ale tu już cena jest wyższa :wink: )

Opublikowano

A ten ori jak montuje sie bez problema?

Opublikowano
A ten ori jak montuje sie bez problema?

piece of cake ;) max 30min roboty przy zalozeniu ze bedziesz mial sam podlokietnik z lapa mocujaca bez tunela- wtedy musisz wykrecic swoj stary tunel i pod spodem miedzy popielniczka a otworem na reczny jest lekko odznaczone miejsce ktore trzeba wyciac- wystarczy brzeszczot i po sprawie. o ile bedziesz wycinal- nie musi byc idealnie po tych fabrycznych liniach- nawet lepiej jak wytniesz troche mniejszy- lapa i tak sie zmiesci, a Ty masz pewnosc ze nie bedzie zadnej lipy po montazu (tzn. nie wytniesz poza obszar ktory przykrywa z gory ten plastik z podlokietnika). jak kupisz podlokietnikz tunelem- wyciagasz popielniczke z tylu tam sa sruby do podlogi i 2 sruby z przodu przy tunelu srodkowym (odsuwasz przednie fotele na maxa, i po bokach przy tunelu sa 2 zaslepki, pod nimi sruby) cala filozofia! powodzenia! zakladaj podlokietnik, zobaczysz roznice w komforcie prowadzenia hehe <cfaniak> ;)

Opublikowano

Sprawa z podłokietnikiem załatwiona. Skoro założyciel tego tematu skusi się na ori. to raczej nie będzie miał problemów. Kolegadawajrapa, wszystko wyjaśnił..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...