Buddha Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 Witam Mam taki problem, że przy zamknieciu drzwi z pilota nie zamykaja sie tylko drzwi od strony kierowcy natomiast pozostałe normalnie sie zamykaja. Jest dziwny dźwięk jakby centralny odbijał w drzwiach kierowcy. To samo się dzieje jak ruszam samochodem i automat zamyka drzwi. Zamknięcie z kluczyka normalnie zamyka mi samochód i załącza alarm, natomiast z pilota zamyka wszystkie oprócz kierowcy. Co może być przyczyną?
cobradd Opublikowano 23 Maja 2009 Opublikowano 23 Maja 2009 pewnie coś z siłownikiem, trzeba rozebrać drzwi i zobaczyć co tam się dzieje
Buddha Opublikowano 24 Maja 2009 Autor Opublikowano 24 Maja 2009 A jak wogóle dostać sie do niego, bo oglądałem drzwi ale nie mam pojęcia jak tapicerkę ściągąć?
macieek Opublikowano 24 Maja 2009 Opublikowano 24 Maja 2009 Ja na początek bym zapiął vaga i sprawdził czy czegoś nie wypluł. U mnie raz przycieły sie tylne lewe drzwi (nie chciały sie otworzyć z zewnątrz) I vag pokazał błąd. Także coś takiego też ecu powinno odnotować.[br]Dopisany: 24 Maj 2009, 21:49_________________________________________________ A jak wogóle dostać sie do niego, bo oglądałem drzwi ale nie mam pojęcia jak tapicerkę ściągąć? po wpisaniu w "demontaż tylnych drzwi" automagicznie pojawiło się: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_demontaz_tapieckiboczka_tylnych_drzwi_the_fotostory-t76790.0.html ...
Buddha Opublikowano 29 Maja 2009 Autor Opublikowano 29 Maja 2009 Podłączenie pod Vaga nic nie wykazało
domjenick Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 no to rozkrec drzwi i zobacz co tam sie w elektryce narobilo,bo mechaniczne elementy sa w porzadku (zamyka z klucza)
Buddha Opublikowano 30 Maja 2009 Autor Opublikowano 30 Maja 2009 A ktoś z was rozbierał drzwi, bo słyszałem za tam nic nie zobaczy bo jest blacha za tapicerką?
Rekomendowane odpowiedzi