karwat23 Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Witam :hi:serdecznie na początek moich modyFikacji poszły koła z 15 na 17 stki zostały zrobione na zamówienie na początek bedzie zdjęcie felg przed przeróbką :> dalej już po modyfikacji to znaczy polerka i środki czarną perłą następne zdjecia to już sesją Tu troche poleciałem po całości Napewno w lipcu bedą ściemnione szybki ale lekko , pod koniec czerwca przegląd to po przeglądzie sobie zrobie aha no i chyba gleba CO SADZICIE CZEKAM NA OPINIE TYLKO BEZ PRZESADY aha jak ktoś chce namiary na gościa co robił te felgi to moge podać jest z BYDGOSZCZY
skovroon Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 nie wiem jak innym... ale mi to co zrobiles z tymi felgami sie nie podoba... :disgust: Polerując je i sciemniajac srodki wzorowales sie na MAM8 ??
Mario Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Najlepiej wyszedł na dwóch ostatnich zdjęciach
mcm Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 no fakt ta felga w oryginale lepiej wygląda, ale jak tobie sie podoba to OK
Tomeks Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 ja chciałem zapytać o te schody ...co autor miał na myśli
fayera Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 ja chciałem zapytać o te schody ...co autor miał na myśli schody rzeczywiście odnośnie felg,ładnie wyglądają
soolek Opublikowano 26 Maja 2009 Opublikowano 26 Maja 2009 Według mnie efekt jest ... żaden. Powiedziałbym wręcz, że te felgi straciły swój urok. Taka kombinacja kolorystyczna jak najbardziej pasuje do MAM8, ale do tych felg już chyba nie. Sorry... Ale to tylko moje zdanie. Gusta są różne jak wiadomo ...
addassko Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 witaj, mnie sie podoba... ale PAMIETAJ ze najwazniejsze by AUTKO sie Tobie podobało !! !! !! Ps.schody no coz tutaj pisac
truckmaniac Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Hmm... I ja dodam swoje 5 groszy na minus jednak. Jak napisali przedmówcy. Te fele mają swój urok w oryginale, który właśnie straciły. Mi sie nie podoba. Tobie jednak graty za chęć i wykonanie Jak Ci sie podoba, to jest OK. PS. Stairway To Heaven ???
Pucek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Opublikowano 7 Czerwca 2009 według mnie 17'' to stanowczo za mało, w B5 17'' to wsam raz, do B6 ja bym wybrał minimum 18, a najlepiej 19 bo tam koło ma sporo miejsca odnośnie malowania, nic nadzwyczajnego, gdyby były większe to może efekt byłby lepszy ale plus za silnik
Rekomendowane odpowiedzi