wojtas-audi Opublikowano 3 Czerwca 2006 Opublikowano 3 Czerwca 2006 Taki "kondon" do B5 kosztuje 45euro Za darmo bym go nie chcial , doplacil bym jeszcze jak bym go mial zeby mi sciagneli :mrgreen:
Bartass_1 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Taki świński ryj Paskuda.. Psuje caly urok A4 [ Dodano: 2006-06-04, 13:12 ] Do japońców pewnie są tańsze te "kondony" .. Europejski rozmiar.. i już cena idzie w góre ;-)
Radek321 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Wżyciu bym czegoś takiego nie założył :razz:
Gość Murzyn Opublikowano 4 Czerwca 2006 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Szkoda ze moj kumpel sprzedal juz ta A4 B6 z kondomem...nie mam skad wziac fotek, a wygladala b.ladnie
Gość pbogusz13 Opublikowano 5 Czerwca 2006 Opublikowano 5 Czerwca 2006 fuuuuuuuuuuu. Musieli by mi smiercia grozic zebym to zalozyl....
QBAba Opublikowano 5 Czerwca 2006 Opublikowano 5 Czerwca 2006 A ja może sobie na zime kupię-znalazłem na którejś ze stronek z USA taką skórkę z oryginału Audi i buła bardzo ładnie spasowana i wykrojona. Mi się to nawet podoba.
bratpit Opublikowano 5 Czerwca 2006 Opublikowano 5 Czerwca 2006 A ja może sobie na zime kupię-znalazłem na którejś ze stronek z USA taką skórkę z oryginału Audi i buła bardzo ładnie spasowana i wykrojona.Mi się to nawet podoba. Taka skóra to mi przypomina Stara co kiedyś jak byłem mały piwo Karlik przywoził do sklepu Super Sam :mrgreen:
Traviz Opublikowano 5 Czerwca 2006 Opublikowano 5 Czerwca 2006 A ja może sobie na zime kupię-znalazłem na którejś ze stronek z USA taką skórkę z oryginału Audi i buła bardzo ładnie spasowana i wykrojona.Mi się to nawet podoba. Taka skóra to mi przypomina Stara co kiedyś jak byłem mały piwo Karlik przywoził do sklepu Super Sam :mrgreen: Hehe, fakt - i ja te czasy pamiętam
wojtas-audi Opublikowano 6 Czerwca 2006 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Stara co kiedyś jak byłem mały piwo Karlik przywoził do sklepu Super Sam Czasem tez nyski i żuki zakrywali zeby dobrze paliły :mrgreen:
SuperGumis Opublikowano 18 Lipca 2006 Opublikowano 18 Lipca 2006 Tutaj cos na temat przezroczystego stanika LINK - http://www.wseng.com/a4/clearbra.htm Wiecie może, czy ktoś u nas coś takiego importuje albo produkuje (i ew. nakleja)??
hudy007 Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 to cos to ""BRA"" ja takie coś woziłem jak miałem VW POLO na trasach. Bardzo fajna sprawa.Zero odprysków na masce. A co do wyglądu to kwestia gustu na polo nawet to wyglądało na A4 nie widziałem wiec nie ocenie. Jak ktoś chce to mam namiary do kolesia który szyje ""BRA"" ale to piszcie na priv.[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2009, 14:11_________________________________________________http://www.allegro.pl/item745045754_bra_oslona_na_maske_fotki_zajrzyj.html
fidmac Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Ten silikonowy pokrowiec nawet nie glupi i dyskretny ale ten skorkowaniec to wyglada jak napletek slonia po starciu z A4 ktore przejechalo mu miedzy nogami zrywajac nieszczesnika
Rekomendowane odpowiedzi