dyras Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 Dynamiczne: Statyczne BS: Statyczne MS: Po czyszczeniu przepływki, dynamiczne:
odzim Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 przepływomierz do wymiany, termostat do wymiany , ustawic prawidlowy kat wtrysku w okolice 55-60 jest 35, i zrobic ponownie wtedy logi , lekko zacinajace sie kierownice w turbinie - ostrzejsza jazda powinna pomóc
Darev Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 przepływomierz do wymiany, termostat do wymiany , ustawic prawidlowy kat wtrysku... dokładnie w takiej kolejności... IMHO najpierw doprowadziłbym furmanke do odpowiedniej temperatury i powtórzył wszystkie logi
dyras Opublikowano 1 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2009 jaka pozycja wskazuje na termostat? w MS 007 , ostatnia pozycja w moim przypadku 78 st C? auto było po ok 25km trasie.. wiec chyba więcecej nie dogrzeje się... czyli pierwsza przepływka... jakiego producenta polecacie?
smartpc Opublikowano 1 Czerwca 2009 Opublikowano 1 Czerwca 2009 Bosch lub sam wkład pierburg(o ile masz wtyczkę 5 pinową). I staraj się nie brać towaru z niewiadomego pochodzenia...często pseudo oryginały(na allegro po 150zł) to zwyczajny szmelc co pomierzy 3 miechy i do wywalenia.
odzim Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 potwierdzam pierburg okolo 200 -220 pln lub bosch 260-280 tez lizak obudowa ci niepotrzebna innych nie bierz pod uwage
dyras Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2009 wtyczkę mam 5-cio pinową. Dysponujecie moze numerem katalogowym przeplywki pierburga do silnika afn, będącej zamienikiem boscha 0 281 002 216. Nie chcę zeby mi wcisnęli coś co nie będzie pasować.
dyras Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 dzkiekuje bardzo [br]Dopisany: 04 Czerwiec 2009, 21:24_________________________________________________Mogę kupić przepływkę oryginalną używaną, logi tej przepływki poniżej. Doradźcie w jakim jest stanie, brać czy nie:). edit: czytelnosc nieco poprawiona
odzim Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 zrób poprawnie logi bo to co wstawiłes to jakis syf , przeplywka chyba dobra ale musisz porawne logi zrobic o 1500 do 4500 but w podloge na 3 lub 4 biegu bo inaczej to nikt ci nie powie co i jak [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 15:06_________________________________________________zrob jak te piewsze i bedzie dobrze
dyras Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2009 niestety, takie logi otrzymałem od sprzedającego, kilka grup naraz, mala rozdzielczosc.. ale zawsze coś jeśli się zdecyduję to poprawne logi zrobię ale wtedy może być po fakcie
odzim Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 kilka grup naraz, mala rozdzielczosc.. nie chodzi o mala rozdzielczosc tylko sa zle zrobione , nie mozna po nich stwierdzic czy w pelnym zakresie obrotow przeplywka dziala poprawnie -jak pisałem wczesniej logi do wyrzucenia zebys sie nie zdziwił jak moderator ci je wywali bo zasmiecaja forum , czytaj wielkie litery czerwone w tym dziale na gorze
spanky Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 zrób poprawnie logi bo to co wstawiłes to jakis syf , przeplywka chyba dobra ale musisz porawne logi zrobic o 1500 do 4500 but w podloge na 3 lub 4 biegu bo inaczej to nikt ci nie powie co i jak [br]Dopisany: 11 Czerwiec 2009, 15:06_________________________________________________zrob jak te piewsze i bedzie dobrze jakie logi taka diagnoza ... wszystko juz zostalo napisane ...
Rekomendowane odpowiedzi