wojtas-audi Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Slyszeliscie cos o OC, AC przez konto w mbanku ?? Brat ubezpieczal 3 auta i OC tez wychodzilo mu po 300-400 zł , gdzie jest haczyk ??
Yelo Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 W AC, to trzeba dokładnie przeczytać warunki, a przy OC, to nie ma się co zastanawiać, jak jest taniej, to brać taniej, to nie Tobie zależy na dobrych warunkach
woj-o Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 nie wiem gdzie jest - chyba umowy z TU, bo mi tez wychodzi 70% tego co teraz nawet w tym samym towarzystwie - sęk w tym że wcześniej wziąłem na rok a mbank miesiać później wystartował... :frown:
talib1990 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 gdzie jest haczyk ?? może w tym że robią na zamiennikach.. lub poprostu nie za szybko dochodza do wniosków ze jednak musza Ci wyplacic kase za szkode ( w przypadku kolizji)
Gość rob Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Druga opcja, to musza jakoś wejśc na rynek i przyciągnąć klientów dokładnie, później się podniosą jak nałapią klientów
pre_pl Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 niecałe 100 zł taniej (opcja max OC+AC) niż w PZU (wybrany pakiet w Benefi) Jesli postawiłbym na markę Go!Direct to zaoszczędziłbym (OC+AC) około 700-800zł, ale auto o parę tysięcy mniej warte niż w PZU. Ogólne warunki ubezpieczenia AC w Go!Direct (to jest niby BRE): http://rapidshare.com/files/25492055/ac-owu.pdf.html Tu jest niby tez jakieś porównanie : http://www.banki.pl/37332_29201_informacje_informacja_inne.html
bratpit Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Ogólnie dużo niższe stawki AC wiążą się często z udziałami własnymi napisanymi w OWU małymi literkami. Zalecał bym dużo rozwagi przy zawieraniu takich umów AC
mrog Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Może nie ma haczyka? Tylko chca zdobyc rynek. To taka optymistczna wersja
woj-o Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 OC nie ma haczyka bo to nie mbank ubezpiecza tylko firmy jak HDI samopomoc, bebefia i inne - na Audi mi wychodzi normalnie najtaniej HDI w mbanku mam jeszcze 300 do przodu na benefii i 200 na tej samej HDI. w AC na pewno jest udział własny i inne rzeczy, ale tego nei patrzyłem.
Rekomendowane odpowiedzi